0

keşke daha önce cevapladığımız sorular cevalannalr başlığıı altınd başka bir bölümdeolsalar böylece hem biz sürekli aynı sorualrı görerek sıkılmış olmayız hem de cavepsız sorular azalmaay başlar dyie düşünüyorum. şahsen ben sürekli olarak cevap verdiğim aynı olan soruları gördükçe sanki her şeye cevap vermiş gibi hissedip siteden çıkıyorum.

0

bence cevapladığımız sorular karşımıza çıkmamalı. çünkü aynı soruları görmekten sıkıldım bir de soru kategorilerine girince de hep aynı sorularla karşılaşıyorum. bu duruma bence el atılmalı. altın sorularda da hep aynı sorular var ya da sürekli aynı sorular karşıma çıktığı için bana öyle geliyor.

0

bu insanlar aynı soruları nasıl sorabiliyor.bir bakıyorsun bugün a kişisinin sorduğu soruyu üç gün sonra b kişisi sormuş.herhalde aynı soru bankasından seçip soruyorlar.ama insana bıkkınlık veriyor.

0

evet evet olur kesinlikle iyi olur. eski sorular devamlı karşımıza çıkmasa çok iyi olur. bir de bazı arkadaşlar aynı soruları devamlı sormasalar. sorulan sorular tekrarlanmasa daha iyi olabilir aslında.

0

bence de cevapladığımız yine çıkmasa iyiydi ama...

0

evet altın sorular özellikle, eski sorularda hala duruyor. değişse güzel olabilir bence

0

bence de taa 1-2 hafta onceki sorular cikiyor karsimiza.

1

tabii ki çok doğru bir şey önceki soruların tekrar önümüze gelmesi gerçekten çok can sıkıcı. çünkü sürekli karşımıza çıktıkça aynı şeyleri cevaplamaktan insan bıkıyor. aslında insanlar bunu fark etmiyor tekrar soru sorduklarını. bir soruyu bir sürü farklı insan sonra biliyor ama onlar da bence fark etmiyorlar aynı soruyu sorduklarını. o yüzden ben es geçiyorum genellikle o soruları cevaplamıyorum bir daha. sen de böyle yapabilirsin mesela.

0

çok güzel olur. cevapladigim soruları görmek istemiyorum ben de.

1

bence de çıkmasa iyi olur diyorum da. sistem böyle ne yapalım?

0

bence de çok iyi olur. 1 aydır altın soruları tıklıyorum ve hep aynı sorular karşıma çıkıyor. hepsine de cevap yazdım hemen hemen hepsine gerçekten cevap yazdım. diğerleri de ilgi alanıma girmiyor ve araştırmak da istemiyorum. hatta bazıları saçma sorular nasıl altın sorular kategorisinde onu da merak ediyorum artık değiştirilmeli altın kategori.

0

çok doğru bir noktaya değindiniz valla hep aynı soruları tekrar tekrar soruyorlar