2

karşımıza en gec iki gun onceki sorular sorulsa daha iyi olmaz mi?

biri soru sormus bugun hava nasil diye ama taa 2 ay önceki sorular bunlar simdi ben buna nasil cevap vereyim bu sorulari gormesek daha iyi olmaz mi ?

5 cevap
0

bence belli bir cevap sayisi almis sorular karsimiza cikmasin. mesela 10 crvap ve yukarisindaki cevaplar. ben kisinin profiline girmedikce o soruyu gormesem mesela

0

bir soruya kaç kez cevap verebiliriz bana bilgi verirseniz sevinirim

1

bence olmaz, o zaman herkes zamanında soruları cevaplama gayretinde bulunsun ki o kadar geride kalmasın hiç bir soru. bu tür sorular bahsettiğiniz türde hayret cevapsız mı kalmış? genel olarak bilgiye dayalı sorular cevaplanmıyor diye ben görüyorum. çünki çok kişi yorum yapmayı daha çok tercih ediyor, kolaylarına geldiğinden. neden durup araştırsınlar ama değil mi?
:)

0

yani bence de iyi olur. eğer cevapsız bir soruya kimse cevap falan vermesiyle mecburen o soruyu cevaplamamiz lazım burda zaten önemli olanda o cevapsız soru kalmaması beyin moduna geçtiğinde mecburen 2 ay önceki sorular gözüküyor malesef beni bence gözükmese ama beyin modundan kaynaklanıyor. bazen ne yalan. soylim cevaplicak soru bile bulamıyorum beyin modu gelince ondan dolayı siteye giremiyorum.

0

hayir bence,amac cevapsiz soru birakmamak zaten.