0

sevdiğini sevmeyi bırakınca başka biri tarafından sevilmenin ne anlamı olabilir ki? ben imkansızdan vazgeçmişim 7 cihan sevsin beni ne yazar?

0

gerçekten çok güzel bir his birinin aklında olmak kalbinde olmak ben aşkada inanalardanım biri tarafından sevilmek aynı duygularla insanın ona duygu beslemesi çok güzel bir şey.

0

bir kişi tarafından sevilmek gerçekten çok güzel bir duygudur. fakat şu anda hayatımızda böyle kişiler gittikçe azaldığını bilmemiz gerekiyor. çünkü insanlar artık eskisi kadar samimiyet veya cana yakın olmuyorlar. bu yüzden çevremizdeki insanların kıymetini bilmemiz gerektiğini düşünüyorum ve yakın arkadaşlarınız ya da aileniz tarafından böyle duygulara sahipseniz çok güzel olduğunu düşünüyorum. bu yüzden karşı taraftan bu sevgiyi size hissettirebiliyorsalar bence çok mutlu olmanız gerekiyor. böyle kişilerin değerlerini daha çok iyi anladığınızı tahmin ediyorum.

0

çok güzel bir histir ama ya ben şimdi çok duygusala bağladım ama ben sevilmek istiyorum sevilmek ve sevmek dünyanın en güzel duygusudur ozelliklede insan geceleri duygusal olunca çok ihtiyacı oluyor sevilmeye.

0

sevildigini hissetmek gercekten esi benzeri olmayan bir duygudur.paha bicilmez biseydir.