0

fenerbahçe kulübü olarak takım içerisinde birçok mevkide eksiklikler devam ediyor. şu anda takımın başında ersun yanal gibi kaliteli bir teknik adam olması fenerbahçe açısından oldukça iyi olduğunu düşünüyorum. çünkü fenerbahçe'yi yakından tanıdığı için biraz olsun neler yapılması gerektiğini tahmin ediyordur. fenerbahçe'nin şu andaki elindeki oyuncuları satması gerekiyor ya da kiralaması. ersun yanal daha sonra kendi kafasında kendi kadrosunu kurması mantıklı olur. özellikle en büyük sıkıntılı bölgelerden biri forvet mevkisidir. çünkü gol yollarında oldukça sıkıntı yaşayan fenerbahçe kulübü bir an önce orayı tamamlayabilecek bir oyuncu alması gerekiyor. bir diğer sıkıntılı bölgeleri ise defans bölgesidir. genel anlamda her maç neredeyse fenerbahçe kulübü'nün gol yediğini herkes görüyor. bu yüzden biraz olsun kaliteli ve dirençli oyuncular almaya özen göstermesi gerekiyor ersun yanal gibi kaliteli teknik adamın. inşallah fenerbahçe ikinci yarıya çok iyi transferler ile karşımıza çıkar ve biraz olsun toparlanmış olurlar.

0

fenerbahçe kulübü'nün lige oldukça başarısız bir şekilde başlamışlardır. hollandalı teknik adam istediği transferleri yaptı fakat hiçbir şekilde faydasını göremediği için takımı daha çok kötü yerlere sürükledi. takımın başından gönderdikleri aslında çok iyi olduğunu görüyorum. özellikle fenerbahçe kulübü'ne şu anda fenerbahçe'yi tamamen tanıyan ersun yanal gibi kaliteli bir teknik adam getirmelerini başarılı bir şekilde değerlendiriyorum. çünkü fenerbahçe'yi zamanında yönetmiş ve belli başlı kadroyu tamamen kafasında kurmuş bir kişidir. bakıldığı zaman fenerbahçe kulübünde özellikle forvet mevkiine çok kaliteli bir yıldız oyuncunun alınması gerekiyor. çünkü gol yollarında oldukça başarısız olduklarını ve her pozisyonu değerlendiremediklerini görüyoruz apaçık ortada aslında. bir diğer sıkıntılı mevkiilerden biri de defans olduğunu söyleyebiliriz. defans içerisinde oldukça başarısız ve hangi takım olursa olsun gol yemeği başarıyor fenerbahçe kulübü. bu yediği goller gerçekten fenerbahçe kulübünü çok üzdüğünü ve tamamen morallerini kaybedebiliyorlar. o yüzden çok dikkatli olması gerekiyorlar. başkan ali koç eğer fenerbahçe kulübüne biraz olsun maddi destekle bulunursa ilk yarı dönem içerisinde ersun yanal'ın önerdiği oyuncuları alması gerekiyor. yıldız oyuncunun takımda olması çok farklı izlenim veriyor takım içerisinde. özellikle alex de souza gibi bir on numara'nın maç boyunca ağırlığını koyacak ve önemli ataklarda rol oynaması gerekir. ama şu anda baktığımız zaman fenerbahçe kulübünde böyle bir oyuncu yok ve hiçbir şekilde oyuncular alex de souza gibi üstünlüğü alamıyorlar. takılı tamamen kendine getirebilecek çok önemli transferler yapması gerekiyor fenerbahçe kulübü'nün bu yüzden. bir de fenerbahçe kulübü avrupa kupası'nda oynayacağı için karşısında oldukça kuvvetli bir kulüp var. zenit gibi avrupa kupalarına gerçekten çok önemseyen bir takım fenerbahçe'nin avrupa kupası'nda rakibi oldu. eğer avrupa kupalarında bir şeyler başarmak ve iyi dereceler elde etmek istiyorsa fenerbahçe kulübü oldukça yıldız isimlerin kadroya bir an önce katması gerektiğini düşünüyorum. inşallah fenerbahçe kulübü bunu başarır ve ikinci yarıda daha toparlanmış bir şekilde karşımıza çıkar daha zevkli maçlar izleriz.

0

fenerbahçe'nin devre arasında kesinlikle bir 10 numara transferi ve bir forvet transferini ihtiyaç vardır diye düşünüyorum.çünkü baktığımız zaman slimani diye bir forvet var son çektiği 24 dan biri bile gol olmamış, ben hayatımda böyle bir forvet görmedim guiza bile bundan daha iyi diyebilirim.

0

fenerbahçe'nin devre arasında özellikle stoper ve santrafor bölgesine mutlaka takviye yapması gerekmektedir. özellikle ersun yanalın gelişinden sonra takımın ve taraftarın yakaladığı havaya uygun bu takımı taşıyabilecek sırtlayabilecek 2 tane transfer yeterli olacaktır. sadece dünkü maçta bile slimani'nin harcadığı pozisyonlar gol olmuş olsa ilk yarıdan 4-5 yapabilirdi fenerbahçe bu maçı. o yüzden mutlaka çok iyi bir bitirici santrafor almalı ve ona ek olarak timingi iyi olan skrtel ile uyum sağlayabilecek sert bir stoper bulmalı. neudsta. skrtelin yanında çok yumuşak ve zayıf kalıyor. topu oyuna sokma konusunda artıları olsa da genel anlamda olumsuz bir görüntü çekiyor rus stoper. bundan dolayı mutlaka bir stoper takviyesi de yapılmalı takıma. bu 2 bölge dışında sağ veya sol beke de 1 takviye yapmalı fenerbahçe, hasan ali çok iyi niyetli çok koşuyor çok çabalıyor ama potansiyeli belli. sol beke en azından hızlı ve iyi orta yapabilen diğer tabirle muz orta kesebilen bir sol bek bence mutlaka şart. sağ beke de isla'nın ilerleyen yaşı ve şenerin sakatlıkları nedeniyle bir takviye yapılması gündem de zaten oraya da iyi bir oyuncu eklemesi yapmak zorunda gibi duruyor fenerbahçe. orta sahaya ise elinde bulunan mehmet topal, elif elmas, jailson, yassine benzia, alper potuk, ferdi kadıoğlu, mehmet ekici, ozan tufan gibi neredeyse kusursuza yakın kurgusu varken oraya transfer yapmak saçmalık ve gereksiz olur. bunun yerine bu oyuncuların form düzeyini en maksimuma çekmek yapılacak transferlerden çok daha değerlidir.