0

insanların sacını boyaması küpe takmasına sözüm yok ama yakışıyorsa boyasın küpede taksın sırf sacımı boyuyacam küpe takacam diye heves edip yapılıyorsa ve buda yakışmıyorsa boşuna kendini o durumlara düşürmesinler.

0

tercih meselesi bence yakisanda oluyor yakışmayan da eşimin babasında boyardi saçını ve bıyığını o zamanlarda bana tuhaf gelmişti, ama gençlerde saçlarını meçler , röfleler yaptırıyorlar artık erkekler de kendilerini bakım yaptırıyorlar.

0

erkeklerde bakımlı ve genç görünmek istiyorlar. tabi orta yaş erkek grupları çok tercih ediyor. onlara hem yaşlarından dolayı hürmet, hemde tercihlerine saygı duyuyorum. ama genç erkeklerde biraz komik duruyor saç boyası. boyalı yumurta gibi gözüküyor bu gençler:)doğal halleri daha iyi bence. zaten beyaz erkeklerde olgunluk ve karizma veriyor. doğal olsalar daha yakışıklı gözükürler bence.

0

bu tamamen insanın kendi ile yapabileceği kendi ile karar verebileceği bir konudur burada herkes özgür istediği gibi boyatabilir kestirebilir burası özgür bir ülke buna kimse karışamaz ancak düşüncelerin neler derseniz bence erkeklerin boyatması pekte güzel birşey değil ama dışarda görüpe aa saçını boyatmış top, sen ne biçim erkeksin bu saç ne topmusun sen gibi saçma sapan cümleler kullananlardanda nefret ederim boyatılması doğru yada değil bu tartışılır ama insanları boş boş yargılamayın insanın canını sıkmayın isteyen istediğini yapabilir size kötü geliyorsa eğer siz yapmassınız olur biter.

0

ortada olan bir gerçeği gizliyor lar boyatanlar yani insan doğal haliyle daha güzel yani tabiki bakım şart ama boyayarak değil de doğal yollarla bakım yapmak hem insan sağlığına hemde gerçeği saklamamak adına ben tercih etmem.

0

bazılarına yakışıyor olabilir ama önlerini sarıya boyatiyorlar ya çok iğrenç oluyor. göz zevkimizi bozmayacaklarsa tabikide boyayabilirler.

0

aslında ten renklerine göre garip kaçmayacak şekilde boyatanlara lafım yok ama... gidip te esmer biri saçına sarı attırıyorsa, kusura bakmasın benim gözümde tarık mengüç'e dönüyorlar :d :d

0

bayan kadar erkeklerinde hakları olduğuna inanıyorum