1

gecenin sessizliğinde yattığım zaman en ufak tıkırtı gelse bile rahatsız oluyorum. yani eskiden benim de öyle bir saatim vardı gece tak tik tak tik çalışıyordu ve o sesten çok rahatsız oluyordum. sonunda o saati o odadan kaldırdım başka bir bölüme aldım yani geceleri uykuda olduğum halde birinin horlaması bile beni rahatsız ediyor. benim uykum çok hafif ve en ufak bir tıkırtı olsa bile uyanıp sonra da uykum bozuluyor uyuyamıyorum.

0

ne güzel bir soru bu ya! evet.bazen sadece o ses çıkıyor ya.bir de çok fena uykum varsa o zaman kesinlikle rahatsız oluyorum.uykuya odaklanamıyorum.

0

ben o konuda garibim ya bazen çok rahatsız eder bazense hiç etmez özellikle korkulucak bir şey yaptıysam beni çok rahatsız eder yada dibindeysem saatin işkence gibi gelir hatta bu yüzden saati kaldırıp attığım bile oluyor bazen 2 tane saat kırdım sonra babamda benim kalbimi kırdı ama olsun

0

hemde çok sinir oluyorum hatta koridorda bir saat var gece sesi öyle bir geliyor ki aşırı gıcık kapıyorum kaldırmak istiyorum o saati oradan .

0

korku filmi izlediysem rahatsız oluyorum ama normal zamanlarda beni rahatsız etmiyor.

0

gayet dinlendirici bir ses bence

0

bu sesi severim ve beni rahatsız etmez. bu ses eşliğinde uyurumda.

0

hayır etmez üstelik çok hoşuma gider.