0

açıkcası beni rahatsız eder ayrıca onun artistliğini çekemem

0

tanınmaktan kasıt burada nedir . sevgiliniz ünlü biriyse eğer evet bu beni de rahatsız edebilir fakat kıskançlıktsn ziyade su sebeplerle rahatsız olurum . mesela bir yere gittiğiniz zaman yanlız kalma durumunuz olmaz bütün gözler sizin üzerinizde olur . rahat dolaşmazsiniz insanlar tanışmak ister konuşmak ister resim ister onu bunu. yani bundan rahatsız olursunuz özel hayatınız kalmaz çünkü . birde birine aşırı ilgi gösterildiği zaman bir diğer kişinin varlığı sanki anlamsizlasabilir gibi yani onun sevgilisi bile olsaniz sanki size saygı duyulmuyormuş gibi bı his de yaratabilir bu . ne bileyim bu anlamda tanınmasını istemezdim mesela . ama başarılı bir yazar olabilirdi yaptığı meslekle alakalı tanınmış olabilirdi vs. gibi durumlarda çevresinin olması beni rahatsız etmezdi . normal bir insanın ne kadar tanınma olasılığı olabilir ki . herkesin kendine ait bir yaşam dünyası özel hayatı vardır ben buna müdahale edemem yada bir yere kadar edilebilir eşide olsam sevgiliye olsam . tabiki arkadaşları çevresi olabilir bundan doğal birşey olamaz .

0

sevgilimin herkes tarafından tanınması beni rahatsız eder çünkü ben kıskanç bir kişiliğe sahibim örnegin bir adam gelip sevgilime naber falan derse kıskanıp tartışma çıkarırım adama dalarım sevgilimlede aram bozulur böylelikle dolayısıyla ben herkes tarafından tanınan bir sevgiliyle yapamam kendimi çok iyi bildigim icin.

0

ben sevdiğim bir kızı kimseyle paylaşamam, o bana özgü ve kinsecikler tarafından bilinmemeli. sevmek böyle bişey ben de, severken kıskançlık bazen insana zarar verebilir ama dibine kadar da aşkı yaşarız birlikte ve geçirdiği her an için şükreder. erkekliğin mayasında öküzlük olmazsa olmaz da bu da göz ardı edilebilir,sevmek basit bir eylem değil sonuçta. herkes bilse nolacak ellerine ne geçecek, hiç bilmesin yeter daha iyi. kıskanmayan domuzdur demişler, işin içinde bunlar olacak. sevgilimle özel bir yaşantı sürdüreceğiz diyelim, bu ilişkinin sağlıklı olması ne kadar az insan o kadar çok iyi mantığı ile geçiş yapmaktadır.

0

tabiki rahatsız eder. benim ve ailemin tanıması yeterli olur kimsenin tanımasını istemem ben tanıyım yeter çok tanınmış olması hiç iyi olmaz

0

biraz kıskançlık yaratabilir ama sonuçta benim sevgilim.birbirimizi seçmişiz sıkıntı yok .