1

benim rahatsız olduğum birçok şey var. insanların yanında bir şey konuşup başka birinin yanında aynı konuyu başka şekilde konuşması yani yalan atması ve o konunun üstünde bir şeylerin eklemesi işte bundan çok rahatsız oluyorum. iki yüzlü insanlardan nefret ediyorum. yalan konuşan insanlara hiç tahammülüm yok. bir de yemekte oturduğumuz zaman yemeğin üstünde birinin girmesi ise en nefret ettiğim şey de budur. karşımdaki insan beni sevmiyor ama işi bana düştüğü zaman bana yapmacık sevgi göstermesi ve işi bittiğinde beni tanımamazlıktan gelmesi beni rahatsız eder insanların kötü küfür atması hele bazı kimselerin pencereden bakıp çocukları dışarıdayken onlara pis küfürler etmesinden nefret ediyorum. çünkü etrafımda öyle kişiler de var bir de her zaman kendini haklı gösteren ve her konuda kendisini üstün gören hiçbir şey bilmediği halde biliyormuş gibi yapan insanlardan hiç hoşlanmıyorum yani rahatsız olduğum birçok şey var işte bunlar da birkaç tanesi.

0

bile bile karşımda ki kişinin yalan söylemesi sonra bir konu hakkında uzun uzun dura dura anlatılması iş yerinde maaş dönemi ödeme geciktirmek için bahaneler bulunması saf yerine konulmak gürültü patirti bir kimsenin haksızlığa uğramasına sahit olmak sokak ta para dilenen çocuklar dilenen annesinin kucağında bir haber uyuyan çocuklar insan can evinden vurur

0

yani bu sorun genel olarak sorulan bir soru olduğu için gerçekten şu hayatta beni rahatsız eden bir çok şey var bunlardan bir tanesi de kadınlara ve hayvanlara olan şiddet kesinlikle çok razı olduğum konulardan bir tanesi de budur onun harici kişisel rahatsızlıklarımdan bahsedecek bulursam buda bir insanım karşımda saçma sapan konuşup lafı uzatması gereksiz konuşması beni gerçekten çok rahatsız eder bunun dışında yemek yerken bir insanın ağzını şapırdatması gerçekten ben sinir olduğum konulardan bir tanesi de bu bunların yanı sıra beni ciddi anlamda rahatsız eden bir başka şey ise insanlar hakkında onu tanımadan önyargılı konuşan insanlar gerçekten kendini tutamıyordum çoğu zaman o hanımla kavga ediyordum tartışmaya giriyordum gün olarak beni rahatsız eden rahatsızlık duyduğum şeyler bunlar ama tabii ki de en önemlisi kadınlara ve hayvanlara olan şiddet.

0

beni cok gurultu ses rahatsix eder birde bagirarak kaba kalp kirici insanlarla muhatap olmak

0

beni rahatsız eden şey insanların devranışlaeı ve tutumlarıdır yani karakter ve kişilik benim için çok önemlidir. karşımdaki kişinin konuşması üslubu davranışı karşısındaki insana veya herhangi bir canlıya yaklaşımı beni etkiler ve bu tür tutumlar öncelik olarks dikkatimi çeker. aynı zamanda bana karşı bir ilgisi varmı veya bana yeterince değer veriyor mu yoksa umursamaz mı davranıyor bunlarda oldukça önemli. karşımdaki insanın konuşma şekli insanlara olan davranışları kendini geliştiriyor mu ya da düşünerek mi konuşuyor veya bir konu hakkındaki düşünceleri neler bunlar benim için önemli şeylerdir bunlara dikkat ederim.

0

ben konuşurken birisininin benim lafıma damdan düşer gibi girmesin ikincisi iki yüzlü insanlar.

0

insanların istemediğim bir şeyde kendi çıkarları için ısrara etmesi beni çok rahatsız eder çünkü ben dediğim dedik bir insanım bir şeye hayır dediysem eğere o benim için asla evet olmaz. insanların kendilerin herkesten üstün görmeleri karşısındaki kişi ben olmasam bile bir başkasını küçümsemesi, aşağılaması beni rahatsız eder. güvendiğim bir kişinin arkamdan iş çevirmesi beni rahatsız eder. kararlarıma saygı duyulmaması beni çok rahatsız eder mesela ben k-pop'u çok seviyorum tabi korelileri de ama bazı insanlar karşıma geçip ıyy falan dediklerinde ben rahatsızlıktan çok sinir duyuyorum. sevmiyor olabilirsin ama saygı duymak zorundasın değil mi? dikkat çekmekten, göz önünde olmaktan, övülmekten, veya gömülmekten aşırı derecede rahatsız olurum. yaptığım şeyin yapmadı denilmesinden yapmadığıma şeyin yaptı denilmesinden de rahatsız olurum yani bana iftira atılmasından.

0

kotu kalpli kendi cikari ve rahatligi icin insanlarin canini yakan ve yapilan iyilik leri cabuk unutan insani yaratiklar rahatsiz ediyor beni

0

mutsuz olmak beni rahatsız eder ondan sonra yaşlı amcaların sağ yada sol burnu tıkayıp sokak ortasında burnunu sümkürme sinden nefret ederim ve rahatsız olurum insanların benim yanımda sigara içmesinden rahatsız olurum ayakkabısını çıkartıp banklarda uyuyan yaşlı amcalardan rahatsız olurum iğrenç kokan insanlardan rahatsız olurum benim rahatsız olduğum şeyler bunlar.

0

bir konuda hayır dediysem onun üstüne ısrar edilmesi beni rahatsız eder.
sevdiğim bir derste ,dersi kaynatan tiplerden aşırı rahatsız oluyorum
çok yüksek seste müzik olduğunda o ortamdan rahatsız olabiliyorum.
kafasını kütleten insanlardan rahatsız oluyorum.
bir arkadaşımla gezerken beni sürekli birilerinin aramasından rahatsız olurum.veya sürekli mesaj atmaya başlayan insandan rahatsız oluyorum o an.
sürekli hesabı karşı tarafın ödemesinden rahatsız oluyorum.
bazı kazakları giydiğimde batıyor ya ondan çok rahatsız oluyorum.
bazen başım ağrıyor böyle o esnada da kimin sesi olursa olsun aşırı rahatsız olurum o an.

0

.en nefret ettıgım şey bırının yere tükürmesi
.saçlarıma dokunulması
.istemediğim bir seyde ısrar edilmesi
.yemek yerken konuşulması
.dışarda gezerken seslı gülünmesi
.

0

beni rahatsız eden şeylerden bazıları istemediğim hareketin bana sürekli yapılması sevmediğim kişilerle aynı ortamda bulunmak çok ısrar edilmesi meşgule attığım bir numaranın sürekli arayıp durması ihtiyaç olan bir kimseyi aradığımda o kişinin telefonun ulaşamamak karşımdaki kişinin sürekli konuşması bir şey anlatırken sözümün kesilmesi kısacası sinir olduğum şeyler beni rahatsız eden şeyler

0

yemek yerken kiminse bakmasi..
sapusdatarak sakiz cigneme
yalan soylemeleri
yersiz gulmeler
sevmedigim insanlara gulumsrmek

0

beni rahatsız eden en büyük şey yanımda yere tükürülmesidir.gerçekten aşırı şekilde iğrenirim ben.hem çevreye zarar hemde miğde bulandırıyor gerçekten.diğer bi rahatsız olma sebebimde başkasını dış görünüşüyle dalga geçilmesi sonuçta ne olursa olsun hepizi allah yarattı iki saniye sonra ne olacağımız belli değil bu yüzden insanları hor görmemeliyiz.

0

eğer bir kişi benim arkamdan konuşuyorsa yüzüme gülüp arkamdan dedikodumu yapıyorsa bu beni gerçekten çok rahatsız eder ,ben yalana gelemem benim karşımda bir insan bana yalan söylüyorsa, bana saygısı yoksa, bana sevgisi yoksa bunlar beni gerçekten çok rahatsız eder, birinin bana iftira atması beni rahatsız eder.. yani bu gibi şeyler beni daha çok rahatsız ediyor diğer türlü rahatsız olduğum bir şey yok.

0

arkamdan konuşulmasından ve hiçbir şey olmamış gibi sana davranılmasından hiç hoşlanmam çay içerlerken sesli içmekten hoşlanmam sesli ortamlarda hoşlanmam vs

1

* parmak kütletilmesinden rahatsız olurum, bu sesi nerde olsa duyarım.
* insanlara tepeden bakan, kibirli davranan insanlardan rahatsız olurum.
* kötü kokulardan rahatsız olurum.
* sürekli devam eden ritmik seslerden ve şiddetli gürültüden rahatsız olurum.
*yemek yerken yemeğe gereksiz kabahat bulunmasından, ağız şapırdatılmasından rahatsız olurum.
*sevmediğim insanlarla aynı ortamda bulunmaktan rahatsız olurum.
*nerede olursa olsun yaşlı insanların bana hizmet etmesinden rahatsız olurum, yardımcı olmak isterim.
*misafirlikte yalnız bırakılmaktan rahatsız olurum.
*gec saaatte gereksiz yere telefonumun çalmasindan rahatsız olurum.
* bir iş yaparken izlenilmekten rahatsız olurum, gerilirim.
*siz diye hitap ettiğim kişinin sen demesinden rahatsız olurum.
*çabuk samimi olunmasından rahatsız olurum.
*istemediğim konularda ısrar edilmesinden rahatsız olurum.
*soru sorduğumda oluşan sessuzlikten rahatsız olurum.
yazdıkca yazılır bu listeye, rahatsız olduğum coğu şeyi değiştiremiyorsam, şikayetde etmemeye gayret gösteriyorum. yine de çok şey eklenir bu listeye.

0

* otobüste yüksek sesle müzik dinleyen ve kokan insanlar beni çok rahatsız oluyorum.
* ben konuşurken lafa giren ve lafımı kesenlerle aynı ortamda bulunmaktan rahatsız oluyorum.
* ben yapma dediğim halde inadıma o şeyi yapman insanlardan rahatsız oluyorum.
* trafilkte kural dinlemeyen ve sürekli kornaya başan insanlar beni hem sinir hemde rahatsız ediyor.
* arabamı yıkattıktan sonra hemen kirlenmesi beni rahatsız ediyor.
* yoldayken telefonumun sarjının bitmesi beni sinir ve rahatsız eder.
* insanların benim arkamdan konuşması ve benim bunu bilmemede beni rahatsız ediyor.
* tv izlerken dizinin en heyecanlı sahnesinde veya bilgisayarda filim izlerken en heyecanlı yerinde telefonun çalması veya birisinin konuşması, yorum yapması beni çok rahatsız ediyor.
* birisinin bana emri vaki konuşması beni rahatsız ediyor.
* birinin ego yapması beni rahatsız ediyor.
* mesajlarım cevap vermeyen veya görüldü atan kişilerden rahatsız oluyorum.
* bir ortamda bayan olmasına rağmen küfür eden ve herkese sekil koyan insanlar beni rahatsız ediyorlar.
daha bir çok şey var ama bunlar beni en rahatsız eden durumlar.