0

ben türk kahvesini herzman ve tek şeker içerim çayda kahvede farketmez benim icin

0

turk kahvesini sekersiz icemiyorum maalesef sekerli veya orta sekerli tercih ediyorum

0

türk kahvesini orta şekerli severim mis gibi kokar

0

ben orta sekerli severim. cok sekerliyi icemem ama sekersizi icebilirim. yani icindeki seker bana agir gelmeyecek sekilde ayarli olmali.

0

türk kahvesini orta şekerli içerim. yanında lokum veya çikolata ile daha güzel oluyor.

0

türk kahvesini daha çok orta şekerli içerim.kahvenin birde köpüklü olması lazım.ben böyle seviyorum.herkesin damak tadı farklı tabii.

1

bizim evde yıllardan beri her sabah kahvaltısından sonra türk kahvesi içilir. az evvel içtik bile.
ben ve eşim için yaptığım kahveye az toz şeker eklerim.

0

ben turk kahvesini sekerli icmeyi seviyorum.

0

ekleme: ayrıca bir tükr kahvesinin 40 yıl hatırında olduğunu unutmayalım arkadaşlar. türk kahvesi gelen misafirlere ikram edilen bir içecek olup, misafire değerli olduğunu hissettiren bir içecektir. ayrıca şunu da eklemek isterim. bir bardak suyu kahveden önce içiniz, çünkü kahvenin tadının almak için ağzımızda olan tadı yok etmek için kahveden su içilir.

1

türk kahvesini orta hallı severim. orta şekerli bir kahveyi daha çok severim. ayrıca türk kahvesinin telvesi ile birlikte içilmesini uzmanlar tavsiye ediyor. insan sağlığı açısından çok faydalı olan bir içeçektir. türk kahvesinin bağırsakları çalıştırdığı ve zihni açtığı söylenmektedir. bundan dolayı türk kahvesini her gün iki fincan gerekiyor. hem türk kahvesini telve ile birlikte içmek gerekiyor. türk kahvesinin yanında lokumda güzel olur.

0

türk kahvesi aşırı derecede şekerli olmadığı sürece farketmez. her türlü içerim.
şekersiz bile olur.