0

kahveyi orta şekerli içerim çok şekerlide iyi değil.

0

bana göre türk kahvesi şekersiz içilmeli çünkü asıl tadı aroması o zaman belli oluyor. ama şekersiz içemem diyosanız bile orta için fazla şeker tadını bozuyor

0

orta şekerli içerim suyunuda en son shot atarım

0

sütlü içerim çok acı oluyor çünkü icemiyorum ya

0

özellikle yorgun iken sade türk kahvesi içmeyi severim.

1

türk kahvesi bizim evimizin hiç şaşmayan literatürüdür her sabah.
sabah kahvaltımızı ettikten sonra, her zaman ardından türk kahvemizi içeriz. asla bırakmayız. ancak misafirlikte isek, belki. az şekerli içeriz.

0

tùrk kahvesi ni cok severim hergùn 1fincan orta şekerli içerim.hergūn 1fincan turk kahvesi kansere iyi gelir ve de kalbe iyi geldigi bilinir.

0

türk kahvesini orta içerim yanında lokum yada çikolata ile içmeyi seviyorum .

0

genelde bütün içecekleri sade içiyorum bu yüzden türk kahvesini de sade içiyorum .

0

ben türk kahvesini genelde şekerli içerim. çünkü çok fazla türk kahvesi içemiyorum. nedense bir türlü sevemedim. bu yüzden eski zamanlarda da şekerli içiyorum ki içe bileyim.

0

turk kahvemi orta sekerli ve boll kopuklu olarak icerim. yanindada cikolata olmasi lazim. bide o kahveyi icecegim dostum olursa 40 yılı deviririz heralde ya.

0

türk kahvemi ben az şekerli içiyorum... önceden orta içerdim, sonra tamamen şekeri kesip şekersiz içiyordum ama şu sıralar az şekerli içiyorum

0

türk kahvesini genellikle orta şeker içen biriyim. bol köpüklü olan türk kahveleri her zaman dikkatimi çekmiştir ve daha lezzetli oluyor bana göre.