0

o şekilde konuşan insanlar kültürü zayıf cahil insanlar bence.. yani ne gerek var ki küfür etmeye, ne anlıyorlar küfür etmekten anlamıyorum gerçekten de.. hem millete kötü örnek oluyorlar hem kendi ağızlarını gittikçe bozuyorlar ben rahatsız oluyorum yani küfür eden insanlardan gördüğüm zaman da uyarıyorum özel ikide bir bayanın yanında küfür edilmesinden hiçbir zaman hoşlanmadım ve hoşlanmıyorum da buradan yani erkeklere sesleniyorum; kufur etmeyi birakin artik. ama malesef gunumuzde kadinlarda kufur ediyor gercekten hic yakismiyor lutfen kufur etmeyelim ettirmeyelim.

0

günlük yaşantılarında küfür kullanan insanlar bence kalitesiz ve zayıf karakterli insanlardır. küfür toplumda hoş karşılanan bir durum değildir bu nedenle bu kötü davranıştan uzak durulması gerekir özellikle çocukların ve gençlerin bulunduğu ortamda küfür tamamen yasaklanmalıdır. çünkü çocuklar ve gençler olaylardan çok çabuk etkilendiği için küfürlü ortamlardan uzak tutulmalıdır. küfür eden insanların toplum tarafından kınanması ve ayrıştırılması gerekir bu sayede bu alışkanlığı bulunan insanlar toplumdan uzaklaştığı için caydırıcı bir ceza yöntemi olabilir. özellikle kadınların çocukların ve gençlerin yanında sıklıkla küfür eden insanların mutlaka toplumdan uzak tutulması gerekir. gençlerin ve çocukların bilinçaltına bu kötü kelimelerin yerleşmemesi için ailelerin ve toplumdaki insanların ellerinden gelenin fazlasını yapması gerekir. günlük yaşantılarında her cümlenin sonunda küfür kullanan insanlar karakter olarak zayıf yapılı ve basit insanlardır bu nedenle çocukların ve gençlerin bu tarz insanlardan uzak tutulması gerekir. insanlar toplumda ağızlarından çıkan kelimeler ile değerlendirildiği için bireylerin kurdukları cümleye ve söyledikleri sözlere çok dikkat etmeleri gerekir.

1

kesinlikle bu tür insanları ben asalak gibi görüyorum. böcekler, böyle küfür edenlerin başını ezeceksin ki bir daha edemesin.
bir de o küfürleri belden aşağı, içine de anne kutsalını ekleyerek etmiyorlar mı resmen çıldırıyorum. yolda falan duyduğumda her kimse bunu söyleyen durdurup siz utanmıyor musunuz diyorum.
ama utandıklarını düşünmüyorum. terbiye yok bu insanlarda. artık yalama olmuşlar. söylediklerinin bile farkında değil bir çoğu alışkanlık kazanmışlar, ekliyorlar cümlenin bitimine bu küfürleri maalesef.

0

iki kelimeyi bir araya getirio zaten zor cumle kuran kisiler bunlar.

0

karakteri zayıf, kültürü zayıf, bilgisi görgüsü zayıf insanlardır. bıninsanlsr küfrü bir çıkış olarak götürüler be rahatlama içine girerler.