1

sorumani sitesinde sürekli beyin bedava modu olduğu ben aktifim yazarak kim olduğu belli olmuyor bir de öyle bir özellik sorumani sitesi'nde yoktur keşke olsaydı ama ben şunu söyleyeyim ben sorumani sitesine katıldığım dan beri çok aktifim yani yani her boş kaldığımda telefon elimde ve sorumani sitesinde aktif olarak devam ediyorum belki benim gibi birçok yazar da var ne soru sorma bilseydik yine de insan bir tahmin edebilir değil hangi yazar daha çok aktif oluyor bir tahmin üzerinde gidebilirdi ama buraya katıldığından dan beri sürekli beyin bedava modu var onun için pek belli etmiyor hangi yazar çok aktiftir.

0

hiç bilmiyorum. keşke kimin ne kadar aktif olduğunu istatistiksel veri halinde görebilsek. bu şekilde daha iyi ve açıklayıcı bir şekilde cevap oluşturabilirdik. fakat elimizde bir veri yok. mesela ben konuşsam, hiç bilmiyorum o yüzden ezbere konuşmuş olurum. aynı zamanda ben her ne kadar öyle düşünsem de bir kanıtı olmaz, açıklayamam durumu. benim pek de aktif olduğum söylenemez günde en fazla iki buçuk saat, taş çatlasa üç saat diyebilirim ki bu pek de yeterli gelmiyor. elimden geldiği kadar aktif olmaya ve soru cevaplamaya çalışıyorum. maalesef bu siteye biraz da gelir sağlamak için katıldım. o yüzden kendimi bildim bileli biraz aktif olmam ve daha uzun cevaplar yazmak gerekiyor. genelde bu site biraz vaktimi yiyebiliyor, o yüzden aktif olmadığım zamanlar kesinlikte çoğunlukta oluyor. fakat site genelde aktif üyelerle dolu değil gibi geliyor. çoğu iki kat kazanç etkinliklerinde, yarışmalarda falan geliyor. onun dışında pek de aktif olmayan üyeler de var. ben bu sitede kendime göre çok da aktif değilim, fakat bir noktadan sonra sıkılmaya başlıyorum (açık konuşayım). bana göre bir üyenin aktif kabul edilmesi için günde en azından bir saatini ayırmış olması gerekiyor ki bu sitede biraz vakit geçirsin. yani öyle 5-10 dakika bir göz atmakla aktiflik kabul edilmemeli bence.

0

benim deeeerrrmisim. yani ben elimden geldiğince aktif olmaya calisiyorum ama. iste ne kadsr aktif olunursa. onun disinda cok goruyorum sunshine'yi. aktif baya.

0

bence yarismadakiler sirf yarisma icin bu kadar aktifler... normal gunde aktif olmayip yarisma oldugu icin bu kadar aktif olan var ilk on kisi icerisinde.

0

en çok aktif olan üyeler yarışmada ilk 15 içinde olan üyelerdir sanırım.bende 6-7 saat sitedeyim.hatta belki daha fazla

0

yani yarışma olduğu için burada şu an herkes aktif ben zaten yarışma olmadığı zamanlarda aktif oluyorum. gerçi bir hafta boyunca hastaydım ama ondan sonra aktif olmaya devam ettim iyileştikten sonra inşallah bu yarışmayı da kazanmak istiyorum inşallah da kazanırız diyorum. hak eden kazansın ama yarışma yokken gerçekten de bu sitede ben 7-8 kişiden hariç başka hiç kimseyi göremiyorum.. nedense yarışma olduktan sonra herkes buraya geliyor.

0

sıralamada ilk 10 a girenler bence en aktifler

1

şu sıra yarışmada listede adı geçen herkes sanırım en aktif olandır. sıralamaya bakarak bunu değerlendirebiliriz.

1

ilk üyelerinden biri de benim. vakit buldukça aktif olmaya çalışıyorum. zaten eski üyelerden bir kaç kişi kaldı burada.