1

eğer çocukları saat 12'den önce yatağa yatıra bilsem ben de 12.12 buçuk arası yatarım ama bazen uykum gelmediğinde çocuklar yatıyor ben saat 1.30 a kadar da uyanık kalıyorum ama eğer saat 1.30 a kadar yatmazsam sabah çok yorgun kalkıyorum genellikle ben saat 12'de yatarım sabah namazıyla kalkarım sabah namaz kıldıktan sonra artık benim uykum gelmiyor eşim işe gidiyor çocuklar okula gidiyor ondan sonra bir işim olmadığında ben de genellikle saat 7'den 9'a veya ona kadar sitede vakit geçiriyorum ondan sonra kalkıp ev işlerine başlıyorum.

1

uykum gelince uyurum. kendimi kısıtlamam. genelde de sürekli uykum vardır. uykuyu çok severim. çalıştığım için akşamları da yoruluyorum ama yatağa gidene kadar yine 12 yi bulmuş oluyorum çoğu zaman. ne işler bitiyor ne de insanın evde biraz vakit geçirme isteği. hal böyle olunca geç yatılıyor tabi. sabah iş olmasa dert değil ama geç yatıp erken kalkmak da ayrı bir sıkıntı. onun için erken uyumaya dikkat ederim. allahtan yatınca hemen uyumak gibi bir huyum var da sorun olmuyor.

0

bu siteyi kesfetmeden once en gec 12 gibi yatarsim. simdi sabahliyorum resmen... her dakika girip cevap yazma istegim var hatta ama. iste gel gelelim fizyolojik istekler. uyku gelince daha fazla dayanamiyorsun

0

normalde 5 6 yi garanti buluyor ama bir kaç soru daha bakıp bugün erken yatmam gerekiyor.

0

aa benden bahsediyor hahaha :d biraz uyku duzeni sarkti ya bende sabaha karsi uyurum sanirim.

1

valla ben sabaha karşı uyuyorum. düzenim iyice bozuldu. uyumam genelde saat dördü geçiyor. size iyi geceler.

1

sabaha kadar uyumazlar hatta öyledir ki hırs yapıp daha çok kazanmak için uğraşırlar.

1

benyattım herkese iyi geceler. bol kazançlar. iyi ki varsınız.