0

sorularini vr cevaplaeini brgendigim kimse kalmadi artik. hepsi siteyi birakti. girmiyorlar malesef. iste bir poyrazim giriyor arada. birde muffin var cevaplarini begendigim. birde ayibogan kardesim var. sorularını ve cevaplarini brgendigim. birde yeni gelen arkadaslardan bir arkadasimiz var. bir aydir sitedeyim diyen melekanne1 adli arkafasimiz. cevaplarina denk geliyorum arada, az ama öz yazıyor... guzel yaziyor.

1

teşekkür ederim arkadaşlarım tigris1221 ve mami18 sağolunuz, sizlerin gözünde iyi bir intiba bırakmış olmam benim için her şeyden önemli. sağolunuz, bende sizlerin paylaşımlarını seviyorum.
araştıran, bilmediğini öğrenip yazan sorunun gerçek cevabını veren herkese saygı ve beğenim var. ama sadece bilgi soruların yorum olarak cevaplayanları takdir ettiğimi asla söyleyemem.

1

benim cevaplarını ve sorularını beğendiğim yazarlar listesi şöyle olabilir, ilk sıraya poyrazım onu koyarım.daha sonra 2. sıraya culda'yı koyarım, 3 sıraya ise seni koyabilirim.kardeşim her ne kadar fazla aktif olmasan'da çok iyi bir yazarsın.

1

kesinlikle kendim diyebilirim . lanet olsun kendimi çok seviyorum .

2

cevaplarını ve soruları beğendiğim yazar ben kendimdir ve de culda ...