0

aylık herhangi bir gelirim yok. yani bu siteden aylık çok para kazanılmıyor hatta çok az kazanılıyor. hergün 5 lira yaparsam ki bu imkansız, aylık 150 tl kazanabiliyorum. yani ben günlük 3 lira yapabiliyorum. bugün 3 buçuk lira yapabildim. 3 buçuk lira yaparsam eğer her gün, ay boyunca, toplam 115 tl gibi bir rakam kazanabiliyorsunuz. bir de farklı sitelerden yapsanız böyle, 250 tl kazanabilirsiniz. ancak zor yani çok zor insan çok yoruluyor ama işte yapacak bir şey yok.

0

aylık dört bin lira civarı alıyorum. ama kışın takla atıyorum resmen geçinmek için. yedi yüz elli lira kira, beş yüz lira doğalgaz. canım çıkıyor hem bunları hem de diğerlerini yetiştirmek için. pazara çıksan yüz liradan aşağı harcamıyorsun. yahu tamam domates biber mevsimi olmadığı için pahalı ama mevsimi olan portakal mandalina neden bu kadar pahalı anlamıyorum. çocuk da çok seviyor. 2 kilo portakal 1 kilo muz alsam zaten gitti yirmi lira. valla halimiz kötü ama şükrediyoruz ne yapalım. şükür bu halimize. daha az maaş alanlar ne yapsın. onları da düşünmek lazım. tabi insanların bizleri de düşünmesi lazım. 30 yıllık binada oturuyorum 750 lira kira veriyorum. adam resmen gözümün içine bakıp beğenmiyorsan çık diye bakıyor. çıksam bin liradan aşağı kiralık ev bulamam. mecbur katlanıyoruz

0

öğrenciyim valla gelirim yok bi kredi var o da geri ödemeli malum bi de bu uygulama bi kere banlandım gitti kazandıklarım inşallah olcak bı sefer

0

gelirim sıfır . bir sürü uygulama oynuyorum ama hiç kazanamadım. umut ediyorum hala.

0

valla askeri ücrtelşe calisiyorum surdan 25 tele alım dedik siste iki-de bir msj atıyor vermek istemiyo

1

benim maaşım 3.400 kusur lira. eşimin maaşı da 4.300 lira kusuratları tam bilmiyorum. ikimizde emekliyiz.

0

ben çalışmıyorum eşimde askeri ücretle çalışıyor. burada bir kere ödeme aldım. 50 lira umarım gerisi gelir.

0

valla burdan daha hiç para almadığım için aylık gelirimde yok sadece devletten aldığım kredi var oda 470 tl ve 170 tlsi yurt parasına gidiyor geriye kalanda bana bazen yetmiyor heleki bu aylarda çok sıkıstım ve maddi durumdan kötü oldum yani o yüzden burada takılıyorum artık birazcık kazanabileyim diye ilk kazandığım parayla borclarimi odeyecem tabi yetmezde yani daha sonrada telefon almam gerekiyor telefonum bozuldu iyice çünkü üç yıldır kullanıyorum aslında dışı sağlam baya güzel duruyor ama sürekli dönüyor ve yavaşladı.

0

bu konuda gayet net olabilirim çünkü aylık gelirim 0 tl. şu anda herhangi bir işte çalışmıyorum ve düzenli bir ek gelirim yok sadece buradan ne kadar kazanırsam o geliyor onun dışında da kazanç sağladığım herhangi başka bir yer yok.

0

şimdi aylık geliri nereden bahsediyorsun. tam olarak onu anlamadım ama buradan mesela hiç bilmiyorum aylık geliri ne kadar olur. çünkü ben son iki haftadır buraya doğru düzgün giremedim hastaydım kendim.. eşim mesela aylığı 3 milyar 700 tl ama haftalık alıyor kendisi aylık olarak o kadar giriyor zaten o tek başına çalışıyor evde kendisi zaten dekorasyoncu mesela götür işi aldığında mesela diyelim 10 günde 10 milyar kazanabilir ama artık inşaat sektörü kuşadası'nda durduğu için götür işi de fazla olmadığından dolayı şu anda hatta işsiz çalışmıyor.

0

benim aylık gelirim yok:)
eşim 3500 lira maaş alıyor. iş yerine servis yok. 500 lira yola gidiyor.
700 lira öğrenim kredisi borcumuz var her ay. daha dört sene ödeyeceğiz.
çocuk var. faturalar var.

0

maaş olarak mı diyorsun bilmiyorum ama maaş 1603 burdaki gelir 25 tl oldu sonunda şuan çekmek istemiyorum ama :)))