1

birine kızmışsınız belli ki. ama neden genelleme yaptınız anlamadım. site de zaten troll ve gerçek kullanıcıları kolayca ayırt edip muhatap almazsınız olur biter. çok takılmayın.

0

sorunuzu idrak edemedim iki yüzlülüğü kastetdiyseniz insanın doğasında var napak

0

ne oldu mevzu nedir? ben daha ueni giriyorum

0

bir yarışma uğruna millet ne hale geliyor ya herkes düzgün soru sorup cevap verse sorun olmaz ortada.

0

ana sayfa neresi, cevaplar neresi? kim nerde ne konuşmuş anlamadım?

0

site soru cevap sitesi sanki ne olmuş bence her şeyi bu kadar takmamak lazım.

1

ne olmuş ki anlamadım kim farklı konuşuyor. dertleri ne niye böyle bir şey yapma gereği duyuyorlar? siz soru sordunuz ama ben sizden daha çok sordum sanki :)))

0

vallahi kardeşim hiç fark etmedim bilmiyorum ama insanlar bazen ne dediğini bile bilmiyor. uzun cevaplar verdiği için şaşırır da olabilirler veya amaçları da farklı olabilir. şu an fazla yorum yapamayacağım insanlar zaten değişik olduğu için bir bu sitede de bazı insanlar gerçekten de anlamış değilim devamlı aynı soruyu sorup devam ediyorlar ve özelden de mesaj atıp farklı konuşuyorlar. bugün zaten başıma öyle bir şey geldi ama ben her zaman kendim oldum hiç kimseye falan da özenmedim insanların da bence böyle yapması gerek burası sanal olabilir. gene de kendi gibi davranmalarını tavsiye ederim o kişilere en doğrusu da bu zaten benim burada sevdiğim 7-8 kişi var.. diğerleri zaten tanımam etmem umurumda da olmaz. yani bu sanal alemde bile sevdiğim insanları bulabildim.. bence buna da şükür ben en azından dürüst olan arkadaşlarıma biliyorum. gerisi bence boş muhabbet boş ver gitsin.

0

adam arkadaş bir arkadaş merak edip bir arkadaş da sorunuza sizi takmıyorum dediğine göre kim oldukları konusunda bir isim belirlendi sorunuza muhatap. ama sizin de eğer bir soru soracaksanız kimseyi zan altında bırakmadan davranmanız lazım.
elinizi, yüreğinizi korkak alıştıracaksanız hiç sormayın bence en iyisi.

0

allah allah kimmis onlar ya :)
ayip etmisler.

0

şuanda bazı kişiler gereksiz yere tepki gösteriyor sizi hiç bir şekilde takmıyorum...