1

samsung note 4 marka cep telefonu kullanmaktayım.

0

ben şu an gm6 android cep telefonu kullanmaktayım.fakat şarjla ilgili hiç memnun kalmadım.

0

ben şuan kullandığım telefon huawei mate 10 lite kullanıyorum. çok güzel ve kullanışlı bir telefondur.

1

benim kullandığım telefon htc markanın desire modeli.
memnunum, benim işimi görüyor. telefondan nete girmediğimden sorun yok.
buraya ya da başka sosyal paylaşım sitelerine laptopum'dan girdiğimden telefonum bana yeter de artar bile. 3 yılı geçti kullanıyorum. hiç bir şey de olmadı. o kadar da sıkıntılı kullandığım halde. yani, çok düşürürüm elimden, ama bir şey de olmadı.

0

huawei kullanıyorum. iyi ki de kullanıyorum. çok memnunum.

0

ben şuan samsung j7 kullanıyorum.bana yetiyor. daha lüksünde gözüm yok.herturlu işimi görüyorum.

0

ben bundan 8 ay önce önce kullanıyordum. eşim doğum yaptığımda falan hediye almıştı bana kirildi sonra kırıldı yani ben sinirlendim duvara fırlattım kırdım.. ondan sonra telefonumu kırdığım için vodafone'dan lenova'nın bir telefonu var.. onu aldı ve şu an gayet de çok memnunum çok beğeniyorum benim diğer telefonlarımı göre daha kullanışlı.. en azında kaç kere yere düşürdüm kırılmadı en sonunda oğlum bir vurdu.. ekranı gitti ama gene de kullanıyorum yani.

0

suanda kullandığım telefon samsung j 2 dir. 3 yıldır kullanıyorum fotoğraf çekerken biraz güzel çekiyordu ama baya eskidi. normal sıradan bir telefon ama ben bunu çok dusurdum ona rağmen hala çalışıyor arada bir donuyor ama hala dayanıyor ilerde bu telefon almayı düşünüyorum tabi param olursa.

0

ben sony xperia telefonunu kullanıyorum. içeriği olarak oldukça başarılı bir telefon ve diğer telefonlar kadar oldukça kullanışlı olduğunu görüyorum. şu anda piyasadaki en iyi telefonlardan iphone markası daha kaliteli. ama fiyat olarak oldukça pahalı olduğunu görüyoruz.

1

şu anda kullanmış olduğum telefon lenovo a7010 model telefondur. 2 seneden fazla zamandır bu telefonu kullanıyorum batarya şişmesi dışında çok büyük bir problem yaşamadım şu ana kadar. benim bütün ihtiyaçlarımı daha fazlasıyla karşılıyor.almış olduğum bu telefonun da oldukça uygun fiyata almıştım yaklaşık bin lira civarında olan bir telefondu. telefonlara fazla para verilmesini çok doğru bir hareket olarak görmüyorum. eğer benim ihtiyaçlarını karşılayabiliyorsa sırf gösteriş için asla çok pahalı telefonlar tercih etmem.

0

suan da iphone 5s kullanmaktayim.oneririm.

0

genera mobile gm8 ve fiyatına göre oldukça kaliteli bir telefon kesinlikle tavsiye edebilirim tam bir öğrenci dostu.