0

en çok başarılı tenis dalında roger federer olduğunu düşünüyorum.

0

tenis dalında erkeklerde başarılı tenisci bu dönemde nadal bence.spor hayatı başarılarla doludur.bayanlarda ise serena williams bence bir numara.oda birçok başarılara imza atmış birisidir.

1

sorunuzu tam anlayamadım. birisinden mi soracaktınız da ismini unuttunuz? bozuk bir cümle olmuş zira.
ben size bildiğim kadarıyla sadece tenis sporundan bahsedeyim.
insanların geneline tenis nedir diye sorsak kısaca bir topu karşılıklı birbirlerine atıyorlar derler ama bana göre tenis bir zeka ve kültür oyunudur.
bilek, omuz, kolu tenizçinin aynı anda zekası ile bir olup vuruşa geçer.
seyredilmesi zevklidir. sessiz bir kortta sadece topların vuruş sesini duyarsınız.

0

tenis dalında oldukça başarılı birçok sporcu vardır. erkeklerde özellikle çok beğendiğim sporculardan biri rafael nadal var. rafael nadal ispanya ülkesini temsil etmektedir. kariyeri oldukça başarılı ve bu sezona kadar bir çok kupa kaldırmış oyuncu görünümünde. baktığım zaman teniste en çok izlenen turnuvalardan biri wimbledon tenis turnuvası var. wimbledon tenis turnuvası ingiltere'de düzenleniyor ve sporcuların oldukça ilgisini çeken bir turnuvadır. oldukça başarılı birçok sporcu o turnuvaya haftalar önce hazırlandığını biliyoruz. kadınlara bakıldığı zaman başarılı bulduğum oyunculardan biri de serena williams tır. serena williams amerikan vatandaşıdır ve oldukça kupa kazanmış ve kariyerim oldukça başarılıdır. dünyada büyük ilgi gören bir turnuva olduğu için yaz aylarına doğru ben de televizyondan izlemeyi tercih eden biriyim. bu yüzden teniste eğer bu kupayı kazanıyorsanız gerçekten rakiplerinize karşı biraz daha kuvvetli olduğunuzu kanıtlıyorsunuz. inşallah bu sene ki turnuva daha zevkli geçmesini bekliyorum.