0

evet ben gece yatmadan önce 3 sıradaydım helenizm arkadaş gelmiş gene 3 sıraya geçmiş. yani insanlar gece gerçekten de yatmıyor. hani benim de zaten uyumam lazım ben oğluma bağlıyım o uyuduktan sonra uyuyabiliyorum. mesela kendini sorularına cevap vermek bence olmasın gibime geliyor. yani bana çok saçma geliyor diyebilirim. tamam ben de bazen kendi sorduğum sorulara cevap veriyorum ama millet yarışmada ön sıraya geçmek için bayağı bir destan yazıyor. diğer soruları bile cevaplamıyor diyebilirim
gece 1'e kadar herhalde buradaydım yanlış hatırlamıyorsam sitede bayağı aktif insanlar vardı. mesela gündüz fazla olmuyor herhalde çalışıyorlar veya okulda oluyorlar bilemeyeceğim üç sıradan bir geliyorum bir iniyorum anlamadım herhalde böyle giderse 100 tl alacağım gibime geliyor. olsun ona da şükür allah bereket versin zaten izmir'deyim annemlerdeyim annem zaten o bile kızıyor. telefonu bırak diyor çocukla ilgilen diyor yoksa ben gerçekten de bir sırayı bile alırdım çünkü diğer yarışmada bile ben bir sıradaydım pes ettim öyle düştüm yani ama işte bazen zor oluyor ev hanımı olmak gerçekten çok zor gecelere kadar burada duramıyoruz maalesef sonuçta bizim de bir sorumluluğumuz var. artık hak eden kazansın diyorum yapacak bir şey yok.

0

benim bu hafta işim gece vardiyasına denk geldiği için gece aktif olamadığım açık ve net olarak bellidir. ancak gündüz fazla uyumayarak biraz fark açıp öyle uyumayı tercih ediyorum. ancak sabah işten geldiğimde bir bakıyorum. beni yakalamışlar bu yüzden olabildiğince fark açmam lazım diye düşünüyorum. en azından sıralamada 2 olursam 200 tl nin sahibi olacağım. umarım bu yarışmada 2. olmayı iki üç gün önceden garantiliyebilirim.

0

valla acayip şekilde gece yogunlar gece bıraktığım gibi kalmamış millet uçmuş yani baya farkatmislar bana bu yarisma çok zor o yüzden.

0

şu anda bir yarışma içerisinde olduğumuz için sitedeki aktiflik geceleri daha fazla olmaya başladı. yazarlar bir şekilde başarı elde etmek için geceleri daha yoğun bir şekilde çalışıyorlar ve soruları cevaplamak için ellerinden geleni yapıyorlar. bazı yazarlar geceleri yatıp sabahları daha erken uyanıyorlar ve siteye direk girip soru cevaplama ya başladıklarını gördüm. yarışmanın bitmesine kısa bir süre kaldığını ve oldukça çekişmeli bir şekilde gittiğini hepimiz görüyoruz. inşallah hak eden kişiler yarışmada parasını alacaklar. bu yarışma içerisinde oldukça pek çok sorun yaşandı. aslında olmaması gereken şeylerdi. başta bu kadar uzun süreli yarışma yapmak üyeleri ve ekibi tamamen yormuştur. daha önümüzde uzun bir süre var aslında. bu süre içerisinde tabii ki ne olacak hiçbir şekilde belli olmaz. inşallah herkes yarışma içerisinde istedikleri para ödülünü kazanırlar. geceleri oldukça aktiflik devam ettiğini görüyorum. çok adil bir yarışma olmadığını hepimiz görüyoruz. çünkü buradan sevdiğim ve değer verdiğim 2 kişi banlandı. bağlanmalarını hiçbir şekilde anlamadım. ama kısa süre içerisinde tekrardan site içerisinde üye olarak onları görmek isterim. çünkü onları oldukça başarılı yazarlar olarak görüyordum. inşallah tekrardan geri dönmelerini temenni ederim.