1

sevgilimiz için tabii ki özel sürprizler hazırlamamız gerekiyor. yaşadığımız ilişkiyi daha canlı ve taze tutabilmek için ilk günkü heyecanı kaybetmemek için arada böyle tatlı küçük sürprizler yapmak bir ilişki için çok önemli bir şeydir. özellikle biz kadınların sürprizlerden daha fazla hoşlandığı düşündüğü aslında bu gerçektir de ancak erkekler de kesinlikle kendilerine sürpriz yapılmasından fazlaca hoşlanırlar. çünkü zavallılar hayatlarında doğru düzgün sürpriz nedir görmemişler ve sevdikleri insandan bu şekilde beklenmedik hareketler gördükleri zaman aslında biz kadınlardan çok daha fazla şaşırır ve mutlu olurlar.
ben en son sevgilimin doğum gününde güzel bir kutu hazırlayıp içerisinde hem aldığım hediyeleri hem de ona karşı olan duygularını anlatan yazılar yazarak kendisine bu şekilde hediye ettim ayrıca bunun yanında onun sevdiği kendi hazırlamış olduğum kurabiyelerden de yaparak götürdüm. zaten erkek arkadaşımın nüfusta yazan doğum tarihi ile gerçek doğum tarihi farklı ve bu zamana kadar ailesi tarafından da gerçek doğum tarihi hiçbir şekilde doğum günü olarak görülüp kutlanmamış hep nüfus cüzdanındaki tarihe göre kutlanmış. o yüzden de benim bu tarihi hazırlayıp onun için bir şeyler hazırlamam gerçekten çok fazla hoşuna gitmişti hatta kendisi bile o tarihi unutmuştu. onun için gerçekten çok büyük bir sürpriz oldu bu yüzden.
kesinlikle karşımızdaki insana değer verdiğimiz de bunu küçük sürprizlerle de gösterebiliriz. maddiyat gerektiren çok büyük hediyeler almaya, çok büyük sürprizler hazırlamaya gerek yok bence. çünkü sevdiğiniz kişi sizden küçücük bir hareket dahi gördüğünde zaten ona dünyaları başlamış olacaksınız. hepimiz hayatımızda ki kişilerden ilgi görmeye ihtiyaç duyuyoruz ve bu şekilde hareketler gördüğümüz zaman bu mutlu oluyoruz. bazen gerçekten ilişkiyi sıradanlıktan çıkartmak ve heyecan katmak için böyle sürprizler yapmak gerekiyor kesinlikle. erkek arkadaşım bana hiç ummadığım zamanlarda sürprizler yaptığın zaman gerçekten özel günlerde yaptığından çok daha fazla mutlu oluyorum. hoş eskiden sürekli çiçekler alırdı daha romantik bir insandı ama zaten ilişki eskidikçe bu romantiklikten azalma illaki oluyor ama yine de gerektiği yerde sürpriz yapmasını ve verdiği değeri göstermesini çok iyi bilen bir adam. eni nasıl mutlu edeceğini gayet iyi biliyor. zaten bir ilişki yaşıyorsanız kesinlikle karşınızdaki insanı nasıl mutlu edeceğinizi iyi bir şekilde öğrenmeniz gereklidir.

1

insanın sevdikleri için özel sürprizleri olması gerekir mi? hayır çok da şart değil. ama eğer yapılırsa güzel bir jest de olmuş olur mutlaka. ama sevenler birbirlerinden beklenti içinde olmamalı.
insanlar sevdiklerinin maddi durumunu da biliyorsa buna göre kendi beklentisini yaratabilir.
gerçi parayla alınamayan, emek vererek de yapabileceğimiz güzellikler var bir sürü elimizin altında.
ben en basitinden oğlumdan örnek vermek isterim sizlere, ufaklığım benim canımın can'ının aklına gelmiş, bir programda bu bahsedeceğim şeyi hazırlamış. bu nedir 2019 yılı takvimi. oğlum bu takvimi abisine ve ablasına yapıyor. şu an basım aşamasında takvim. eşimin matbaacı arkadaşı basacak. gemici takvimi denilen şeklinde olacak takvim. can'ım abisinin ve ablasının ve kedimiz luna'nın resimlerini bir dosyada toplamış. ve 2019 yılı takviminde her aya ve önemli tarihleri de belirterek hazırlığını yapmış.
2019 yılının tatil günlerini işaretlemiş. ayrıca her ay da abisi ve ablası için önemli olabilecek zamanları da ek bilgiler ve resimler ile süslemiş. misal, 13 haziran'da evlendiler o tarihe onların nikah resimlerinden birini ufaltıp koymuş. o ayın altına da nice yıllara yazmış. temmuz ayında ikisinin de yaş günleri o tarihlerin üzerine de tek olarak onların kendi fotoğraflarını eklemiş.
10 aralık'ta geçen sene luna kedimiz onlara sokaktan gelmişti. o tarihe luna'nın yaşgünü demiş ve luna'mın resmini koymuş. her ayın en üstüne de 3 yıllık süreçte elinde olan güzel resimlerini eklemiş ablasının ve abisinin.
dediğim gibi bunu düşünen benim ufaklığım, ufaklık dediğime bakmayın 24 yaşında ama abisi ve ablasına yeni yıl armağanı bunu düşünmüş ve oturup emek vererek bunun hazırlığını yapmış. babasına da bunları mail olarak attı. babamız bunu usb'ye aktarıp matbaacı arkadaşına verdi. şimdi gemici takvim formunda bu takvim hazırlanıyor. ben inanıyorum ki, çocuklarım kardeşlerinin onlara yaptıkları bu güzelliğe çok mutlu olacaklar. ve bu hediye bence bir çok maddi değeri olan hediyeden daha makbule geçecektir.
eşim bana sık yapar bu güzelliklerden.
sabah bir kalkarım bana krep yapmış ama kalp şeklinde.. tabağıma da bal ile ya da reçelle ismimizin baş harflerini yazar, bahçedeyken yazın bir bakarım bana seslenir ve ben bir şey isteyecek zannederken arkasından gonca gülü çıkarır bana verir gibi.
sevmektir esas olan, hayatta parayla alabileceğimiz çok şey olabilir ama önemli olan sevdiklerimize onları her zaman düşündüğümüzü gösterecek güzellikler yapabilmektir.

0

suan sevgilim yok ama,eger olursa tahminimce ozel suprizler kucuk suprizler bekliyecektir.:)

0

özellikle bayanların çok dikkat ettiği ve arada yapılması gerekiyor. bazı erkekler ya da bayanlar böyle davranmadığı için şikayetçi olduğunu görüyoruz. ama ben sevgilim için elimden geldiği kadarıyla arada sırada sürpriz yapmaya çalışan biriyim. kolay kolay çiçek almayı seven biri değilim. çünkü benim için pek fazla önemi yok. daha çok hatıra bırakacak hediyeler almaya özen gösteriyorum. özellikle benimle sevgilimin istediği güzel bir fotoğraf albümü yaptırmak istiyoruz. ikimiz için 2 tane albüm yaptırmayı ve içerisinde oldukça fazla fotoğrafımızın olduğu bir albüm istiyoruz. ben kısa süre içerisinde bunu yapmayı planlıyorum ve sevgilime bunu hediye olarak vereceğim. sevgilimin çok istediği bir şey bu aslında. bu hediyem büyük ihtimalle sevinecek ve mutlu olacağı bir hediye olacaktır. illaki karşımızdaki kişiyi mutlu etmek için çok pahalı hediyeler almak gerekmiyor aslında. bayanlar küçük hediyelerden dahi mutlu olabilecektir. bunun için kendinizi pek fazla kasmamanız gerekiyor. çünkü pahalı hediyeleri şu anda sevgili olduğunuz kişilere alamayabilirsiniz. ama ileriki zamanda oldukça pahalı hediyeler yüzük ya da altın kolye gibi birçok hediye var aslında. ama bunlar sevgili olduğunuz zamanlar kolay kolay alamayacağınız hediyeler olarak görüyorum. çünkü maddi olarak eğer sıkıntı yaşıyorsanız bunlara pek fazla gücünüz yetmez. bu yüzden ufak hediyeler dahi adam onu mutlu etmek için elimizden geleni yapmamız gerekiyor.