1

kesinlikle sevgilim için özellikle onun hiç beklemediği anlarda özel sürprizler yapmaya çalışıyorum.çünkü gerçekten hayatımdaki insan bunu hak eden bir kişi ve o böyle şeylere çok fazla alışık olmadığı için benden bu ters hareketler geldiği zaman çok mutlu oluyor ya onun mutluyken görmek de beni aşırı derecede sevindiriyor. onu mutlu etmek için elimden gelen her şeyi yapıyorum ve çaba sarf ediyorum. karşımdaki kişi bir kadın değil erkek yani bu durumda kalın olan benim berke süprizler beklemesi gereken kişi de benim ama sadece onu sürpriz yapmasını beklemem hiçbir zaman yani o bana zaten bu zamana kadar o kadar fazla güzel anlar yaşattı ki kendisi de mutlu olmayı hak ediyor ve sadece hep bana hep bana demekle de olmaz insanlar bizim için çabalıyorlar sa bir yerden sonra bizim de onlar için çabalamamız gerekiyor. zaten onun bana yapmış olduğu sürprizlerin yanında benim yaptığım şeyler o kadar ufak kalıyor ki. ama yine de tabii ki ilişkiye heyecan katmak için özellikle karşımızdaki kişinin hiç beklemediği sıradan bir gün de özel sürprizler hazırlamak onlara kendilerini çok daha değerli hissettirecek de size hissettikleri duyguları çok daha fazla derecede arttıracaktır. ben hayatımdaki insan benim için hiç aklında yokken bir şeyler düşündüğü zaman gerçekten kendimi çok özel ve değerli hissediyorum ben bir şey yaptığım zaman da onun bu şekilde hissettiğini bildiğim için kesinlikle bir şeyler yaparken zorsunmuyorum ve aksine mutlu oluyorum. eğer hayatınızda sevgiliniz ya da bir eşiniz varsa onların da ruhları olduğunu ve ilgiye sevgiye küçük sürprizlere her zaman ihtiyaç duyduğunu ve sizden bir şeyler beklediğini unutmayın. onlara her zaman olmasa da ,hayat telaşı yüzünden bazen aklına insanın hiçbir şey gelmiyor ama özel sürprizler yaratmak için vakit ayırmak zorundayız.

0

özellikle bayanların çok dikkat ettiği ve arada yapılması gerekiyor. eğer karşınızdaki kişiyi önemsiyorsanız yapmanız gerek. ama ben sevgilim için elimden geldiği kadarıyla arada sırada sürpriz yapmaya çalışan biriyim. kolay kolay çiçek almayı seven biri değilim. çünkü benim için pek fazla önemi yok.bayanlar hep süprizlerden hoşlanır. onu ne kadar sevdiğinizi göstermek için ufakda olsa bi hediye almak lazım diye düşüyorum. ben kısa süre içerisinde bunu yapmayı planlıyorum ve sevgilime bunu hediye olarak vereceğim. sevgilimin çok istediği bir şey bu aslında. bu hediyem büyük ihtimalle sevinecek ve mutlu olacağı bir hediye olacaktır. illaki karşımızdaki kişiyi mutlu etmek için çok pahalı hediyeler almak gerekmiyor aslında. bayanlar küçük hediyelerden dahi mutlu olabilecektir. bunun için kendinizi pek fazla kasmamanız gerekiyor.ama ileriki zamanda oldukça pahalı hediyeler yüzük ya da altın kolye gibi birçok hediye var aslında. ama bunlar sevgili olduğunuz zamanlar kolay kolay alamayacağınız hediyeler olarak görüyorum. çünkü maddi olarak eğer sıkıntı yaşıyorsanız bunlara pek fazla gücünüz yetmez. bu yüzden ufak hediyeler dahi adam onu mutlu etmek için elimizden geleni yapmamız gerekiyor. sevgilimiz için bence herşeyi yapmamaz gerekir. çünkü yaparsak eğer çok mutlu olur ve daha size karşı farklı duygular besler. bu yüzden benim yakında yapacağım ufak süprizler inşallah onu çok mutlu eder. onu mutlu edebilmek için elimden geleni yapacağım.

0

çoğu kez yapmaya çalıştım aklıma hayaller kurdum ama olmadı çünkü yanimda değil uzakta. hatta güzel bir saat alıp kutlamayı düşündüm ama olmadı

0

evet sevgilim için özel sürprizler yapan bir kişi var o da tabii ki benim. ben genelde sevgilime sürpriz yapmayı çok severim daha çok taraftar şekil nasıl güzel yaparım.