0

kazançlar epey bi düştü neden?

sorumani galiba kazançları düşürdü bilginiz varmı neden düştü bu kadar.

5 cevap
0

silinen soru varsa ve sen o soruya cevap yazdıysan, o cevaptan kazandığın para kazanç hanenden geri alınır. ondan ziyade eğer silinen senin sorunsa, o sorudan kazandığın kazanç düşürülür bu sefer. eğer para kazanmak adına, kazanılan kazançlar düştü diye açtıysan soruyu, bunun sebebini de şöyle açıklayayım. her geçen gün sorumani ailesi büyüyor malumunuz. e bu da bazen para kaynaklarının yetmemesine sebep olabilir. bunu da dengelemek için cevaplardaki kazanç algoritmasıyla oynarlar ki... 1 satıra 1 kuruş geliyorsa mesela belki bir satırı birkaç harf daha fazlasını yazdığınız zaman getiriyor bu sefer 1 kuruş. e yani sorumani yetkilileri de haklı. her ne kadar reklam gelirleri gelse de siteye, herkese yetişmek zor. ki zaten bu site günden güne büyüyen bir site. bunun içinde siteye sitem etme şansımız yok bu konuda bence.

0

yani kazançlar gerçekten düşmüş zaten çok zaman harcamak lazım yazı yazmak için

0

bilmiyorum ama benide durup dururken engellediler bari soru başı 10 krş olsaydı 1 kuruş nedir çok az.

0

bazi sorulari sildiğinden o soruya cevap verenlerinde ister istemez cevaplari silinmid oluyor. haliyle o kazanclar dusuypr

0

saçma saçma birsürü soru vardı bence onlar silindiği için bazılarının da kazancı düştü bu durumda ve birkaç gün önce 2 kat kazanç yarışması bittiği halde devam ediyordu sanırım artık etmiyor o yüzden kazançlar bize az görünüyor.