0

evet cooook tuttum . çok güzel.donemlerdi çok mutluyduk .o dönem köyde yaşıyorduk kocaman bir terasımız vardı annem yataklarimizi terasa sererdi gece yarilarina kadar gökyüzünü seyrederdik muhteşem bir duyguydu birde teleskobumuz vardı. sırayla izliyorduk .birkeresinde kocaman müthiş ışıklar saçan bir yildiz yakalamıştım o kadar mutluydumki.anlatamam .çok özlüyorum o günleri o donemi ama ne yazıkki fazla tekrarı olmuyo.bazi şeylerin dönemlerin. çok sevdiğim çocukluğum özel bir yeri .hiç unutmuyorum ve unutmayacam gökyüzünün o muhteşem güzelliğini. çocuklarım büyüdüğü zaman yapacağım ilk şeylerden biride bi tatil köyüne gidip o anları tekrarlayabilmek .umarım bunu başarabilirim

0

evet dilek tuttuğum oluyor fakat dileğin gerçekleşeceğine inandığım için değil. bu artık bir batıl inanç gibi bir şey gerçekleşip gerçekleşmeyeceğine inanmıyorum ama yıldız kayarken gördüğüm de illa bir şeyler diliyorum.

0

yıldız kaydığı zaman dilek tutulması konusunda çok söz işittim ama bunun gerçekle bir alakası olduğunu düşünmüyorum o yüzden daha önce yıldız kaydığı zaman hiç dilek tutmadım müminin silahı duasıdır dilek tutmak yerine rabbine içtenlikle dua edilmesi daha makbul bir iştir yaptığımız bütün hayır duaların kabul olması dileğiyle.

0

evet tuttum doğrumudur deilmidir bilmiyorum ama tuttum yıldız kayarken dua.