0

gerçekten insana iyi gelen bir aktivitedir.balık tutmak insanı hem günlük hayatın koşturması ve yoruculuğundan uzaklaştırıp, çoğunlukla unuttuğumuz kendine zaman ayırma ve kendini dinleme konusunda yardımcı olur.bunun yanında sabırla beklerken,doğayla bütünleşmeyi hissettirir.fırsat buldukça balık tutmaya giderim.en eğlenceli olanı akarsu kenarlarında yapılanı oluyor.

0

hic gitmedim gitmek de istemem balik yemeyi bile sevmem tutmaya hic gerek yok ton baligi ayri tabi :d o bir istisna

1

bir kere nişanlım ile tutmaya yeltendik ama tek bir tane bile tutamadan geri dönmüştük. o günden sonra anladım ki önemli olan tutmak değil o anın keyfini sürebilmek. o güneşin batışını izlemek, denize sıfır olup dalga sesleriyle bir gün geçirmek gerçekten mükemmel. şiddetle tavsiye edebileceğim bir aktivite.

0

evet çogu kez balık tutmaya gittim çok eglenceli herkeze tavsiye ederim ilk başlarda balık gelmeyince canınız sıkılıyor vazgeçiyorsunuz ama biraz sabır işi sabrederseniz sonunda eglendiginizi anlayacaksınız rasgele şimdiden gideceklere

0

balık tutmayı denemedim ve yapamadım ancak kolay bir şey olduğunu pek sanmıyorum sonuçta balık gelemeyebilir ve eliniz uzun bir süre havada durabilir. bu olduktan sonrada eliniz ağrır falan filan. bu yüzden dolayı hem balık tutma isteğim pek yok hem de aklımdan denesem de başaramayacağım gibi bir his geçiyor. nedenini ben de bilmiyorum ancak balık tutmadım hiç. ve şu da var ki balığın ağzına saplanan o iğneyi her gördüğümde üzüntüden bir hallere kapılıyordum çok duygulanıyordum ancak kendimi zar zor tutabiliyordum. ya sonuçta allah o hayvanları biz yiyelim diye yaratmış ama ne bileyim onunda bir hayatı var onunda bir ailesi var olduğunu bildiğim için üzülüyorum.

0

hiç balık tutmadım ama çok yedim.balık.ama.ilk fırsatta tutarım inşaallah

0

en büyük hobimdir benim ne zaman canım sıkılda balığa giderim

0

evet tuttum daha onceleri ama oyle makarali oltalarla tutmadim malesef. sizinde bildiginiz gibi duz ve uzun bir sopanin ucuna misina baglanmis, ilkel oltalarla balik tuttum hep. yani guzel bir aktivite. stres atmaya birebir.

0

20 li yaşlarımın başındayken arkadaşımın yazlığına gitmiştim. bir hafta kaldım. ordaki arkadas cevresiyle koylara giderdik. balık tutuyolardi. bana da öğretmeye çalıştılar. her defasinda olta arka tarafima uçuyordu. ama sonunda denize atmayi öğrendim ve balık tutmaya başladım. çok zevkli. oltayi çektiğinizde ucunda balık görünce seviniyorsunuz. fakat ignenin balığın ağzına saplanmış hali her zaman içimi acitmistir. geçtiğimiz yaz eşimle balık tutmak istedik o zaman sevgiliydik. sanırım balik tutmak zamanla unutuluyor. çünkü 10 yıl aradan sonra tekrar balık tutamadim.

0

ben bir karadenizli olarak cocuklugum hep koyde gecti hemen hemen nerdeyse hergn balik tutmay giderdik gerek olta ile gerek sacma ile gerekse kapan kurardik yada denozde gider ken ag atardik bu sekilde cok sayida balik tutmusumdur

0

balık tutmayı denedim ama yakalayamadım malesef .