0

vallahi inşallah cezasını çeker. yani deli oğlan şizofren gerçekten de onu akıl hastanesinde kapatmalar lazım bir papağanı işkence ediyor yani karaktersiz insanlara yapacağım da.

0

hayır papağan ölmedi yaşıyor inşallah murat özdemir cezasını çeker böylelerinin dışarda dolaşması doğru değildir allah böylesini islah etsin gerçek çok kötü bir şey insan olan hayvana eziyet edermi etmez yazzık gerçekten çok yazzık.

0

valla bela okumayi veya sitem etmeyi sevmem ama,insallah bu kisi diger tarafta da aynisini yasar.veya diger tarafa birakmaya da bilir turk halki.

0

benım en çok kızdıgım noktayı söyleyebilirim türkiyede hep saçma kişiler ünlü ediliyor ve bi reyting uğruna tv karşılarına cıkartılıyor ve programlardan atılmıyor ve sosyal medyada çok fazla dedikodusu yapılıyor paylaşılıyor konuşuluyor ve adam artık ben ünlü oldum diyor işte gördünüzmü dengesiz insan sizofren insan papagana ne yaptı bunlar hep paylaşmaktan konuşulmaktan oldu o adam saçma dengesiz haraketler yapıyor diye hep konuştunuz ve hep arkasında duruldu bakın şimdi o papağana ne yaptı ülkemizde nerde saçma şey varsa yapan varsa hemen ünlü oluyorlar yani ve halada hergün aynı vaziyette bir insan aynı şekıldede oluyor yazık bak dün papaganın bacağı kırıkmış şimdi ölmüş yazık allah ın sessiz kuluna bana zarar veremez diye saçma saçma konuşmus orda cok yazık cok.