0

murat özdemir denen şahsa verilen cezayı kesinlikle yetersiz buluyorum o papağana yapılanın aynısı murat özdemir denen şahısa yapılmadığı sürecede kesinlikle az buluyorum

0

hayır bence yeterli bulmuyorum ben ona verilen cezayı neredeyse cani yani benim bildiğim. 20 gün sonra akıl hastanesi'nden çıkacak sonra ne olacak aynı şekilde kedi besleyecek ve köpek besleyecek aynı şekilde yapacak hayvanlara zarar verecek yani. o yüzden de bence o pisliğinbence hiçbir şekilde çıkmaması gerekir çünkü gerçekten herkese zarar bence kendine, çevresine ,hayvanlara, herkese zarar diye düşünüyorum.o yüzden de gerçekten hiçbir şekilde çıkmaması gerekir en azından 5 yıl akıl hastanesine yapması gerekir diye düşünüyorum yoksa gerçekten hayvanlara ve herkese gerçekten çok zarar verecek diye düşünüyorum ben.tabii ki de çok iyi oldu akıl hastanesine gönderilmesi ama 20 gün bence çok az bir süre gerçekten de hiçbir şekilde iyi diye düşünüyorum en azından 6 ay 7 ay orada kalması gerekir ki en azından tedavisi tam iyi bir şekilde yapılsın.

0

yeterli bulmuyorum.masum bir cana kıymanın bedeli daha ağır olmalıdır.

1

o dilsiz hayvanların, masum çocukların vebali hep bizim boynumuza. ses edemiyor, gücü yetmiyor diye bu kadar kolay hedef olmamalılar. adalet sessizlerin sesi, dilsizlerin çığlığı olmalı.
keşke rtük öpücüğe, alkol kadehi buğulamay verdiği önemi biraz da ekranlardaki şiddet görüntülerine verse. bu adam bu kadar beslenemezdi belki.
suçlu sadece bu hasta ruhlu adam değil ne yazık ki, ona reis diyerek gaza getirenler de hata aramalı kendinde. adam canlı yayında kendini keserken müdahale edilmeliydi bazı olaylara.
sonra internet yasaklansa bende dahil hepimiz isyan ederiz. ama böyle trollerde internetten besleniyor, beslemeyin artık sıradan insanların hasta egolarını.
suçlu tek bir kişi değil, herkes kendini de sorgulamalı bence. direkt hayvanlara kastı olanlara da toplum için emsal teşkil eden, caydırıcı cezalar verilmeli.

0

valla ben çok az buluyorum bu cezayı. bu adamın ömür boyu bulunduğu yerde tek başına kalması gerekiyor topluma kazandıralım bilmem ne olarak falan karşımıza tekrar çıkarmayın bu adamı. böylesine cani insanların toplum içerisinde yeri olmamalı. çıktığı yarışma programı olan masterchef de ilk günden beri hepimizin dikkatini çeken bu probleme keşke büyümeden müdahale edilmiş olsaydı. nasıl olur da böylesine ruh hastası bir insanı televizyon ekranlarına çıkarıp bizlerin önüne sunabiliyorlar gerçekten anlamakta zorluk çekiyorum. reyting uğruna böylesine 1 kuruş etmeyen adamları önümüze sunup ünlü yapıyorlar sonrasında oraları buraları başka oynayıp akıllarını kaybediyor adamlar. bugün papağana zarar veren yarın karısına kızına anasına babasına da zarar verir bu adamın kesinlikle ama kesinlikle insan içerisin de tekrar yer almaması gerekiyor. sonuçta papağan da bir canlı. böylesine ruh hastası insanları da hayatımıza kazandıran bu yarışma programına bu yarışmacıları seçip bizim ekranlarımıza getiren önümüze sunan herkese buradan teşekkürlerimi iletmek istiyorum, eseriniz ile gurur duyun sevgili kanal yönetimi.

0

asla yeterli bulmuyorum. kesinlikle hayvanlara eziyet edenlerin cezası hapis cezası olmalıdır.

0

bence çok az ceza bile olmaz. aslında böyle hayvanlara yapılan şiddetli olayları onlara uygulamak lazım diye düşünüyorum. eğer bunu bir kişiye yaparsanız kimse neden yaptınız diyemez bu yüzden böyle bir sistem gelmeli bence.