0

o adama söylenecek o kadar laf var ki anlatamam paşta para düşkünü bi adam diğeri de şerefsiz dengesiz kafasında tahtası eksik bi adam

0

murat özdemir denen psikolojik manyak hakkındaki düşüncem küçükken taciz edilmiş olabilme olasılığı yüksek yada hiç dayak yememiş iyi bir ele almak lazım aslında diye düşünüyorum hayvana eziyet etmek nedir böyle bir hareketi anca karaktersiz aciz bir insanın yapabileceği şeyler diye düşünüyorum ondan önceki yemekteyiz ve master şef gibi programlardada yaptıkları ortada zaten ne yapmaya çalışıyor isveçli bilim adamları tarafından araştırılması lazım d,ye düşünüyorum..

0

murat özdemir'in zaten psikolojisi iyi değildi. ayrıca şan şöhret birçok sağlıklı psikolojide insanın bile psikolojsini olumsuz etkilerden psikolojisi bozuk olan insana neler yaptığını görmüş olduk. bana göre o kadar da meşhur bir insan değildi papağan olayından sonra internette ve tv de videosu hızla yayıldı ve kötü bir nam saldı. papağana sevinmiştim tam kurtuldu derken öldü maalesef. o kadar bağırdığına göre murat onu aldığında demek ki daha nce hoş olmayan anıları olmuş ve canını çokca acıtmış demek ki. murat özdemire kızamıyorum çünkü cezai ehliyetini olayan birisine ne kadar kızabilirsiniz ki zaten. alllah biran önce acil şifalar versin ve düzelsin topluma tekrar karışsın. amacımız böyle insanları toplumdan soyutlamak değil topluma tekrar kazandırmak olmalı.

0

boyle kisilerin disarida gezmeyip tedavi altina alinmasi lazim... bugun papaganin bogazini sıkıp hayvani öldüren kişi yarin bir inaanin hayatina zarar verir, öldürür... bir de bu gibi insanlari televizyona çıkartıp ünlendiren kisileri de sorgulamak gerek. sirf reyting ugruna bunlari televizyona cikartiyorlar birde.. biyerlerini kaldirttiriyorlar.

0

kafası bozuk ruh hastası bir insan. murat özdemir isimli bunşahıs emniyet tarafından gözaltına alındı ve bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatırılmıştır. doğru olduğu ve kabul edilmesi muhtemelen yere götürülmüştür. sinir hastası olduğu her halinden belli olan bu adam acun ilıcalı’ya yaranmak için sanki papağana eziyet eder hali vardı. acun ban diyeceksin, imparator acun diyeceksin gibi sözler söylüyordu. adam, birde marifetmiş gibi papağının boğazını sıkıp eziyet vermesini videoya çekmiş. yazık papağanda can çekişiyor ve bağırıyordu. bunu videoya çekip internete atmış ve tüm dünyaya göstermektedir. sanki çok iyi bir şey yapmış gibi. gerçekten sinir hastası olan bu adam hal ettiği yeri bulmuş gibi. ama ceza almalıdır. birde yarışma programından ıygunsuz ve sorumsuz tavırlarıyla birlikte ceza alıp yarışmadan diskalifiye olmuştur. böyle adamları meşhur etmek doğru değil. bu adamların geçmişi araştırılmalıdır. halka iyi bir örnek değildir. bu tür insanlar ekrandan uzak olmalıdır.

0

papağana eziyet eden murat özdemir hakkında tam bir ruh hastası olduğunu düşünüyorum ve bunun en temel sebebinin bu adamın bu denli bu hale gelmesinin en temel faktörlerinden biri ise onu ekran önüne çıkıp ün şan para imkanı sağlayan yapımcılar ve kanal yönetimidir. böylesine akli dengesi yerine olmayan bir insanı programa çıkarıp kaldı ki masterchef den önce yemekteyiz programında yaptıkları ile de herkesi hayrete düşürmüşken bu adamı bu programa alıp üzerinden sırf reyting kazanmak uğruna onu kullanan ona şan ün para kazandıran sonrasında ise hadi güle güle diyip bir anda kenara atan bu insanların da en az onun kadar suçu vardır bu durumda. bu adamda bir manyaklık olduğunu ilk günden beri biz izleyenler farka ederken neredeyse sürekli onunla beraber olan kanal yönetimi veya set ekibi bunu hiç fark edip de ya bu adam manyak bunun tedavi görmesi lazım demedi mi hiç ? veya ya abi boşver bize reyting getiriyor devam edelim mi dediler. gerçekten merak ediyorum.

0

allaha havale ediyorum ben,insallah ilahi adalette bunun hesabini verir.

0

dengesiz ya gerçekten o kadar üzüldüm ki psikolojik sorunları var normal biri değil. bence tedavi olmalı