0

tabii ki de hayır aşk farklı bir şey sevgi farklı bir şey. sevgi dediğimiz şey herkese verebilirsin .yani anneye ,babaya, kardeşe, dosta, aklına gelecek her şeye çünkü sevgi herkese verdiğin bir duygu olduğu için aşkta biri değildir. hiçbir zaman aşk farklıdır aşk mesela onsuz yaşayamam hak ve hayat arkadaşına duyduğum bir duygu yani bence ben aşka inanmıyorum ya insanın ağzında iki kelime seni seviyorum deyip ama halbuki sevmedikleri çünkü insan aşık olduğu bitirmez diye düşünüyorum. senin aşkın da inanmıyorum dediğim gibi leyla ile mecnun, kerem ile aslı ,ferhat ile şirin, zamanda kalmış. yani aşk diye birşey yok yani insanlar aşkı sevgiyi bir görüyor ama öyle değil yani insanlar ilk önce aşkın ne olduğunu sevginin ne olduğunu ilk önce gitsinler yani.

0

aşk ve sevgi çok ayrı konular bence . bir kere aşk anliktir geçicidir. sevgi ise kalır sevgi varsa saygı da vardır. daha uzun ömürlü yani . sevgiyi herkesw verebilirsin. aile, arkadas, sevgili hatta hayvanlara bile . ama aşk gelip geçer heveslik bir durum bence aşka inanmayan biri olarak pek o konuda yorum yapamicam .

0

aşk ve sevgi kavramları çok farklıdır. ben aşka inanan biri değilim açıkçası. çünkü aşkı hiçbir şekilde oynayamazsınız ve hissedemezsiniz. ama sevgi de karşınızdaki kişiye göstereceğiniz sevgi ve beğenme olarak görüyorum. şu anda herkes aşk diye bir kavram olduğunu sanıyor. ama yanlış düşündüklerini söyleyebilirim. aşkı hiçbir kimse açıklayamaz oynayamaz.

0

aşk bence gelip gecici birşeydir ama sevda gelip geçici değildir.

0

ask ile sevgi ayni sey degildir.
sevmek bir hoslantidir,ilk evre gibi birseydir ama ask,koru korune baglanmaktir,vazgecememektir,fedakarliktir.
sevgi de mantikli bulmazsaniz geri adim atabilirsiniz ama ask ne mantik ne de baskasinin dedigini dinler.