0

yani kıyafetlerimi olabildiğince uyumlu ve temiz giymeye dikkat ederim.kapali olduğum için esarbimla uyumlu olması benim için çok önemlidir.

0

biraz dikkat ederim herhalde sonuçta bir ömrü onunla geçireceksiniz onun için önemlidir.

0

dış görünüş hiç şüphe yok ki insanlara bıraktığınız ilk izlenim olarak çok ama çok önemli, zamanla hiçbir anlamı olması da dış görünüş ilk zamanlarda çok ama çok ön plana çıkıyor. hal böyle olunca dış görünüşe dikkat etmekte bir hayli önem taşıyor. dış görünüşe dikkat etmek için öncelikle temizlik ve giyiminize oldukça dikkat etmeniz gerekmektedir. giyinim olarak çok pahalı kıyafetlere veya illa marka giymenize gerek yok. sadece giydiğiniz kıyafetin sizi ne kadar tamamladığına ve denli üzerinize oturduğuna dikkat etmeniz yeterlidir. kendinize yakışan şeyleri giymeniz ve biraz da modayı takip edip trend olan şeylere yönelmeniz bu konuda size büyük artılar katacaktır. dış görünüşte bir diğer dikkat edilmesi gereken husus ise temizlik. temizlik deyince bunlar neler olabilir mesela güzel bir gülüş için dişlerinizin ve ağzınızın sağlığı çok önemlidir. düşünsenize bir kadın ile buluşacaksınız ve ağız kokusuyla başınız dertte. ilk bırakacağınız izlenim çok kötü olmaz mı ? bundan dolayı ağız ve diş sağlını ilk sıraya koyuyorum bu konuda. 2. olarak da saçınız. illa bir şekil vermek zorunda değilsiniz, saçınızın bakımlı olması yeterli olacaktır. 3. olarak da buna parfüm kokunuzu ekleyebilirsiniz. hoş bir parfüm ilk aşamada karşınızda ki insanı etkilemek için son derece önemli olacaktır, hiçbiri değilse de ter kokmakta ise çok daha iyidir hoş bir kokuya sahip olmak. bunları bütün halinde sağladığınız zaman dış görünüşünüzü tamamlamış oluyorsunuz.

0

açıkçası evlenmeden önce çok çok fazla dikkat ederdim . evlendikten sonra da ettim tabi ama ev ortamında pek etmedim . çocuk olunca dışarı çıkmadığım takdirde şuan da pek bakamiyorum kendime malesef. anca bir yere gidicez öyle misafir gelince bile ev halimleyim birtek üzerimi degistiririm . çünkü gerçekten vaktim olmuyor.

0

oncesinde genclik kollarinda iken baya bakimliydim gobek felan yoktu.:)
yuzume surekli bakardim ama send 2018 de cidden kendimi cok bosladim.:) insallah 2019 da sahalardayim..:)

0

boşver kilifimi boşver.
benim içim güzel :)
evlenmeden önce çok dikkat ederdim. ama artık evimde dikkat ediyorum.
hatta dışarıda daha bakimsizim.
niye millet beni görsün de beğensin.
sahipliyim ben :)