0

bende beyin aktif modu açık şuan o yüzden soru soramıyorum umarım para veriyordur

0

sorumani sitesinde soru sormak soru başına 0 0.2 kuruş veriyor yani sorumani sitesinde hem sorular hem de cevaplar kazandırıyor. ama benim görüşüme göre cevaplar sorulardan daha çok kazandırıyor. çünkü bazı cevaplar uzun olduğu için ne kadar çok cevap verirsen çok soru sorarsan o kadar çok kazanırsın. anladığım kadarıyla burada hiçbir emeğin boşuna gitmediğini düşünüyorum. çünkü hem sorduğumuz sorulara hem verdiğiniz cevaplara da kuruşlar veriyor o yünden ben bu siteyi çok beğendim ve gerçekten emeğimizin karşılığını alıyoruz.

0

nasıl soru soruluyor bilmiyorum cevaptan ne kadar kazanıldığını da bilmiyorum acaba bana birileri anlatabilir mi bu kazan nasıl oluyor yorum yapıyorum ama neye göre kazanılıyor bilmiyorum birde bir yorum yaptığım yere ikinci kez yorum yapsam benim kazancıma yararı olurmu yoksa bi yorum da ayrı ayrı üç yorum da aynı mı

1

soru sormanın geliri sabittir. her soruda iki kuruş kazanırsınız ve bu sorudan elde edeceğiniz kazanç biter. verilen cevapların size bir faydası yoktur. ama cevaplar ne kadar uzun ve özgün olursa kazancınız da o oranda artar.

0

soruya 0.02 kuruş veriliyor cevaba ne kadar veriliyor bilmiyorum.

0

eet, soru basina 2 kurus kazaniliyor... ama crvaplarda daha fazla kazanabiliyorsun

0

evet her soru sordugunuzda 0.02 kuruş gelir elde edersiniz fakat hep soru sormakla olmaz tabi arada bir cevap yazarak güzel gelirler elde edebilirsiniz

0

evet sağlıyor.her soru başına 2 kr elde ediyorsunuz.

-1

ben soru sormak istiyorum ama soramıyorum nasıl soru soruyorsunuz? biri de bana anlatsın.

-1

evet sağlıyor .bir soruya iki kuruş veriyor.

0

sorumanide sorunun değeri hep aynıdır yani 2 kuruş kazanç sağlar. daha çok soru cevaplamak daha fazla kazanmanızı sağlar.

-1

evet her soru sordugunuzda 0.02₺ kazanc elde edersiniz.