0

kelime anlamları ne zaman bitecek jhonks?

bu site bunlardan sıkıldı yeter artık yahuu. anlam sorma demiyoruz ama en azindan araya baska soru sıkıştır. soru bulqmiyorsan cevap da para kazandiriyor.

4 cevap
0

haklısınız bencede yani hani sormasi iyi kelimelerin anlamini ogreniriz ama ilerde ara ara sıkmadan sorsalar dan iyi olur başlıyorlar bir soru sormaya mesela devam ediyorlar bir sorudan bin tane soru çıkartıyorlar.

0

sen gerçekten ben de artık çok sıkılmaya başladım. her gün iki ,üç kişi gelip devamlı aynı soruları soruyor. biz cevap veriyoruz onların yüzünden bizim kazançlarımizdan siliniyor. yani bizim bundan önceki gün almış falan yok biz bir şey yapmıyoruz sadece sorulan sorulara cevap veriyoruz. bazı insanlar mantıksız soru soruyorsa bizim burada ne suçumuz var? yani sorumani bunu el atması lazım ve eğer bu soru saçma ise bizler cevap vermeden silinmesi lazım diye düşünüyorum. en azından bizim de kazançlarınız düşmemiş olur dünkü olay gerçekten beni çok üzdü ben o kadar emek verdim. uzun bir şekilde cevap yazdım, parmaklarım bile ağrıdı ama benim kazancımdan düşündü ve yarışma sırasında bile bir arkadaş bana bayağı bir fark attı aramız hiçbir fark yoktu gerçi bugün kapattım araya ama gene gelip o fark atacak hani böyle olmaz. sonuçta bizler burada emek harcıyoruz bu insanların yüzünde bizim kazançlarımızı silinmemesi lazım yani eğer böyle bir sorun varsa o zaman o insanı bağlayacak bir daha da bu siteye gelmeyecek yani el atması lazım diye düşünüyorum. yeter artık ben de çok sıkıldım devamlı aynı sorulardan devam eden insanlardan bence yeter.

0

gerçekten ama gerçekten baydı bu durum yahu... ya en azından şöyle bir yol izle en azından hem sorularına cevap gelir hem siteyi sadece bir konuda boğmamış olursun arkadaş. 3 tane kelime ya da isim anlamı, 3 tane yemek tarifi 3 tane atasözü sorsan. 2 tane tarih sor. ne bileyim 2 tane sağlık sorusu sor. 3 tane şu kişi kimdir, bu kişi kimdir diye sor... sadece anlam üzerinden gitmek nedir? daha onceden de senin gibi yapan cok oldu. hayir yani amaciniz nedir anlamadim ki. tamam para kazaniyorsunuz ama sadece sorular para kazandirmiyor. crvaplamak da kazandiriyor. ve zaten suan bir yarisma mrvcut sitede. sorudan ziyade crvaplardan gidersen sorudan kazanacagin kazanctan daha fazlasini kazanirsin... ama yeter ki pesi sira su soruları sormayi gerçekten birakin. inanin sıkıldık yazarlar olarak....

1

çok yaşa kardeşim.adam ne kadar kelime varsa sordu,bence bazısının anlamını kendide bilmiyor.yasak değil ama böyle giderse olmaz yani.adam başka bir şey bilmiyor herhalde