0

harbiden insanın canı sıkılıyor ya anasayfaya ne zaman girsem şu sitede yarısından fazlası şu kelimenin anlamı nedir şunun anlamı nedir diye sorular çıkıyor karşıma. insanın sinirini bozuyor yani mesela şöyle yapsa da olur benim için, öncelikle bir kaç kere anlam sorusu sorsun art arda, sonrasında farklı sorular sorsun sonra anlam sorusu sorsun o zaman en azından daha iyi olur çok sormuş olmaz ama dediğim gibi tek anlam sorularına yönelirse insanlar bu sefer çok kötü olur ve beyin bedava modu devreye girebilir. çünkü insanlar artık o anlam sorularından sıkıldığı için cevap vermeyecektir ve bu sayede sorular cevapsız kalacaktır. bunu da düşünmek gerek yani.

0

anlam sorusu sorulsun. sorulsun da... surekli ayni soru tipini gormek sıkıyor insani. surekli birseylerin anlamlaeini yazmak sıkıyor. yoksa mrsela 5 tane isim anlami sorduktan sonra burc sor.. ne bileyim futbol sor. araba sor. kisinin peofiline bakiyorum. ilk baslarda cok olurdu. yazar 200 bilmem kac soru soemuş... %80 i yemek tarifi sorusu. dunyada soru soracak baska soru kalmadi, yeemk tarifi soruyor. gecdnlerde contariente mi ne yazarin adi.. artik kimleri soruyorsa, 3066 sor sormus... 20 30 soru var degisik. gerisi bu kimdi şu kimdir. 3020-3030 soruda şu kimdir bu kimdir olur mu yahu... site yonetimi banlamis bu kisiyi. yani bunu diyoruz. sora aksaniz bir konu uzerinden gitmeyin diyr. ama iste anlamiyorlar. site kurali bu. ayni soru tipi uzerinden soru soramazsin diye. simdi gidip bir atasozunu 50 tane sormak var 10 tane somak var. böyle sorma boyle olur diyorum. sen ne karisiyorsun diyor bana. iyi banlan da gor ondan sonra "ne karisiyorsun."u...

0

bence sitenin kurulu amacı oldugu için bitmeyecek

2

neden bu sorulara takılınıyor anlamıyorum, isteyen istediğini sorabiliyor, neden anlam ya da harfler ile başlayan sorularda tepkiler veriyoruz. araştıracağız, bizi oyalayacak diye mi? düz yazı, yorum yazamayacağımız kolay soru olmayacakları için mi?
neden ille sorumani'ye topu atıp o kişilerin yasaklanması ya da sorularının silinmesi beklentisi oluşturuluyor anlamıyorum.

1

sorumani gerekli görürse siler zaten. siteye yeni gelen arkadaşlar arama çubuğu olmadığı ve kategoriler kısmı bulunmadığı için aynı soruları sorabiliyorlar. siteye yeni geldiğimizde hepimiz yaptık bunları. hoş görmek ve uyarmak gerek diye düşünüyorum. cevap olarak yazılan uyarıları hiçbir şekilde dikkate almasalar da yapacak fazla bir şey yok.

0

kardeşim haklısın işte ama devamlı artık aynı sorunu yaşıyoruz. ben zaten burada iki aydır üyeyeyım alıştım artık diyebilirim. bence sorumani el atması lazım diye düşünüyorum. böyle olmaz devamlı arka arkaya bir soru tutturmuşlar devamlı o sorudan gidiyorlar. yani bizden ne desek boş ben özelden mesaj atıyorum ama bana sana ne deyip geçiyorlar. sonuçta burası sanal yani sana olmasa döveceğim yoksa gerçekten.

0

anlam soruları artık biterse iyi olur. ne anlama geldiğini ben bıktım. sizler bıkmadınız bir türlü bakıyorum da kimse cevaplamıyor. bu yüzden vazgeçmek en doğrusu olduğunu düşünüyorum.

1

futboldan soralım mı? futbol iyidir değil mi :)