0

ülkemizde özellikle futbol maçlarının sevildiği aşikardır.futbol da bilindiği üzere genel olarak erkeklerin sevdiği bir spordur.kadınların sevdiği,vakit geçirmekten hoşnut olduğu çeşitli özel zamanları olduğu gibi erkeklerin de futbol maçı izlediği zamanlar onlar için özel anlardan biridir.maçın izlendiği süreçte erkeğin rahatsız edilmemesi gerekir.eğer kadınlar bu konuda erkeklere biraz daha anlayış gösterirse sonrasında istedikleri ilgiyi bulabilirler.tabi buna rağmen erkeğin eşini çok fazla suistimal etmesi durumunda sorunun çözülmesi açısından maç saatlerinin dışında sakince konuşulması gerekir.

0

ben sevgilim benimle ilgilenmediği zaman burnundan getiriyorum beni bırakıp maç izlerse kafasını kırarım net bir sekilde . ben varken neden maç yani .

0

ya simdi adam isten geliyor yorgun argin,mac izleyip kafa dagitiyor..haliyle adam esiyle mi ugrassin mac mi izlesin.

0

benim adam beşiktaş maçı olunca benle ilgilenmez. deliye benziyor aynı sinir ediyor beni bende o maç özlemin diye habire şarkı söylerim. oğlum ağlar oda ona izletmez anca iddia bayisinden gidip orda izler. aman öyle yapsın onun yüzünden ben maç izliyorum hep buda benim sinirimi bozuyor erkeklerin hepsi aynıdır. yapacak birşey yok. alışkanlığı bu olsun zaten bütün gün ilgileniyor bir beşiktaş maçında ilgilenmezler ilgilenmesini sorun değil. :))

1

benim eşim maçlarını da izler benimle de ilgilenir. hiç tamamen kendini maça kaptırıp beni ihmal ettiğini düşünmedim. zaten misal o televizyonda maç seyrediyorsa, bende salonda onun yanındaki koltukta olduğumdan bende laptopum da soru cevaplarım ya da internette ilgimi çeken sayfalarda gezinirim.