0

cipsi yemek bağımlılık mı yapıyor bilmiyorum ama bence yapmıyor ben cips yemeyi çok seven birisiyim ama öyle bağımlı olduğumu düşünmüyorum hatta neredeyse bir aydır cips yemedim bu soruyu görünce aklıma geldi ama bağımlısı olanlar vardır belki çin tuzu denen birşey var belki ondan dolayı bağımlısı olanlar vardır.

0

cips gibi abur cubur tarzı yiyecekler genelde insan sağlığı için zararlı olsa da içinde ki tuz oranı olabilir veya verdiği lezzet dolayısıyla olabilir. özellikle film/dizi falan izlerken yanında birde içecek ile aşırı cips tüketilebiliyor.

0

bana kalırsa insan sağlığına zararlı olan her şey bağımlılık yapar.

0

bence cipsin içindeki tuz oranı yüksek olduğu için bağımlılık yaptığını düşünüyorum. ayrıca tadıda çok güzel geldiği için insanlar çok severek yiyorlar bende cipsi çok severek yiyen insanlardan birisiyim.

0

cin tuzu var ya iclerinde. bende son iki ayfir cipsilere fena dadandim. verdigim kilolari geri aldim o yuzden.

0

yani bende çikolata bağlılık yapar sigara ,kola a bu zamana kadar bunlar bağımlılık yapti. cips hiç bana bağımlılık yapmadı. sende yaptıysa alisknliktir severek yiyordu dur benim fazla aram yok cipsler ben genellikle çikolata ,kek ,kola ,diğer abur cubur yiyorum her abur cubur yemem. sevdiğim var , sevmediğim var. yani bazı arkadaşlara bağımlılık yapabiliyor bazı şeyler ama ben öyle birşey yaşadım.