0

denizlispor şampiyon olacak ve bir üst lige yükselecektir. gerisi yalan

0

spor toto birinci lig'de herkes herkese çelme takıyor, gerek şampiyonluk yarışı gerekse küme düşme hattı kaynar kazan içinde ve kimse o kazana da düşmek istemiyor.bu lig'de alınan herhangi bir galibiyet sürpriz olarak lanse edilmesin, takımların burada ki en büyük itici gücü maçlarını dolduran o dolu tribünlerdir ve onların yoğunluğunun azalması mâl olan puan kayıplarının önüne geçemeyerek bir numaralı sorumlu gösterilir.o tribüne taraftarı çekmek için sezon öncesinde şampiyonluk adına da çok iddialı kadro kurması gerekir çünkü bizim ülkemizde başarı altyapıdan oyuncu çıkarmak falan değil alınan sonuçların yukarılarda olma adına başarı limitidir, takımı ufak bir takılma yaşayıp puan kaybetsin hemen tribün taraftar olarak azalma yaşıyor ama bu yıl karabükspor gibi transfer yasağı olan altyapı kadrosuyla maçlarına çıkan eskişehirspor iç saha da ki maçlarında taraftarının rüzgarını da arkasına alarak büyük bir tehdit unsuru oluşturuyor ve burada taraftarın etkisinin ne demek olduğu çok iyi anlaşılıyor.kalite olarak normal düzeyde bir lig, bu sezona gençlerbirliği, denizlispor rüzgarı esiyor ve zaten bu iki takımın bunu bozabilecek olması nedeniyle bu ligin üzerinde olduğu gözlemlendi

0

ptt birinci lig diye adlandırılan super ligin bir altı birinci lig dir.bu lige super ligden düşen üç takım gelir veya alt liglerindeki cikan üç takım gelir en az super lig kadar kaliteli takımların olduğu bu ligde neredeyse bir super lig olmustur.yetenekli ayaklara sahip vede büyük seyircilere sahip çok sayıda kulüp bulunmaktadir.vede daha çok yatırım yapılmaktadır.super lige gore tabiki sınırlı sayı da yabancı oynatabilirler.vede düştüğünde gitmeyen futbolcu sayisi da çoktur.1. ve 2. takımın direk ciktiigi ve 3 takımın play of oynayarak çıktığı bir lig dir.ilk altı sırayı alan takımın ikisi çıkar 3.4.5.6 ise kendi aralarında çift maç üzerinden oynayarak 3. takım belirlenir.

0

ek olarak giresun da lige veda edecektir onlarda bir kriz içinde

0

bu lig yani spor toto 1. ligi genel olarak her hafta her türlü sürprizin olabileceği özellikle iddaa oynayanların korkarak yaklaştığı bir ligdir. mücadele anlamında 2. ligler arasında ki en mücadeleci ligdir bana göre. bu sene de bunu çoğu maçta görmekteyiz. bu sene spor toto 1. ligde en büyük favorim gençlerbirliğidir. bunun en temel sebebi ise şudur, geçen sezon rahmetli başkanları ilhan cavcavın adını verildiği süper ligde küme düşerek adeta rahmetli ilhan cavcavı mezarında ters döndürdüler diyebiliriz. bundan oldukça etkilenmiş olacaklar ki bu sezona adeta canavar gibi başlayıp çok iyi bir sezon geçiriyorlar. kadrosunda ki oyunculara da baktığımız zaman bu ligin üstünde bir kadroya sahipler. özellikle hücum bölgesinde çok etkili olan ankara temsilcisi gençlerbirliği bu sezon lige çıkacak takımlardan birisidir eğer çok büyük bir sürpriz olmaz ise. bunun dışında gene bu ligde mücadele eden gazişehir gaziantep de ait olduğu yere yani süper lige çıkacak takımlardan bir tanesidir bence. kadro yapısı olarak onlarda bu ligin 1 gömlek üzerinde gözüküyor. son haftalar da oldukça iyi bir performans sergileyen antep ekibi gazişehir gaziantep, lige göz kırpıyor. öte yandan bir diğer favorim ise adana demirspor. adana demirspor bu sezon büyük bir atılım ile başladı. futbol direktörü gibi bu lige çok ters olan işlerle sezona başlayıp bu bölgeye tanju çolağı getiren adana ekibi adana demirspor lige iyi başlasa da devamını getiiremedi hem tanju çolak hemde hocasını yollayan adana ekibi adana demirspor teknik direktörlük görevini ülkemizin en sevilen isimlerinden olan kariyeri başarılarla dolu olan son derece deneyimli ve tecrübeli olan yılmaz vuralı getirdiler. bu ligden en son göztepeyi bir üst lige çıkaran kurt teknik direktör yılmaz vural takıma varlığını ilk haftalardan hissettirmeye başladı. taraftarı ve kadrosunda bulundurduğu önemli isimler ile bu sezon onlarda tecrübeli hoca yılmaz vural yönetiminde lige çıkması muhtemel ekipler arasında yer alıyor. öte yandan bir diğer çıkması muhtemel takım ise altınordu. onlar ise tam bir sistem takımı diyebiliriz. çıktığı günden bu güne seviyesini ve çizgisini koruyan izmir temsilcisi altınordu kadrosunda ve alt yapısında bulundurduğu muhteşem yetenekler ile adından sıkça söz ettiriyor. başkan seyit mehmet özkan lige çıktıları ilk günden bugüne hep aynı şeyi söylüyor, en hazır olduğumuz anda ait olduğumuz süper lig macerasına başlayacağız ve orada kalıcı olacağız. kadrosu sadece türk oyunculardan oluşan izmir ekibi ligin iddialı ve başarı potansiyeli takımlarından bir tanesi. ligde düşmesine kesin gözüyle bakılan ise 2 ekip bulunuyor. biri karabükspor diğeri ise dev çınar eskişehirspor. süper ligde yıllarca mücadele eden ve burada çeşitli başarılara imza atan dev çınar yaşadığı mali sıkıntılar ve kötü yönetim stillerinin kurbanı olmuş durumda. onları bu halde görmek son derece üzücü bir durumken bu duruma düşmelerine sebep olan herkesin de bunun hesabını en kısa sürede vermeli diye düşünüyorum. son derece üzücü.

0

ben 1.2.3. liglerde ki maclarin heycanini daha yuksek buluyorum.
birsuru takim var ve hepsinin amaci super lig e cikmak.bu hirs ta onlari izlettiriyor yani.

0

ülke olarak futbola benim bakış açım acınası, zavallı ve kalitesizdir. 1. lig 2. lig amatör lig farketmeksizin bizim ülkenin hiç bir takımı seyir zevki vermiyor resmen dökülüyor bizim takımlar izlemiyor izletmiyorum da futbol avrupa'da oynanıyor bizimkiler oynamaya çalışıyor sadece oynamaları için çok fırın ekmekler yemeleri lazım verilen paraları hak etmeyen o kadar futbolcu var ki ülkemizde tomarla para alıp 1 sezon boyunca gol atamadan asist yapamadan o paralarla ülkesine dönüyor bizim ülkede yapılan en güzel şey boşa savrulan para alt yapı desen bitik alt yapıdan 10 yılda 3 topçu anca çıkıyor sizce bu ülkede spordan yana başarı olma imkanı var mı bence bu imkan %5 bile değil bizim işimiz futbol değil biz bunu beceremiyoruz uzun yıllarda becerecekmis gibi durmuyoruz.