0

uzun süreli olan dizilerin bazıları gerçekten seviliyor demek ki bu zamana kadar hala yayında kalabiliyor fakat bazıları da bence sevilmiyor ve sürekli aynı konular olduğu için bazı insanları bunalttigını düşünüyorum.bence izlenmeyen diziler kalabalık yapmasın ve uzak olsun.

0

yerini uzun süre bitmeyen bildiğim kadarıyla sadece arka sokaklar var ya demek ki halk bu kadar çok sevmiş ki zaten kırdığı reytinglerden de belli yani bitiremiyorlar 500. bölüme geldiler demek ki başarılı bir dizi diye böyle hala devam ediyor gerçi ben arada bir izliyorum izlersem o da dizi olmayacağı zaman ve oyuncuları da gerçekten usta oyuncular yani iyi oyuncular başarılılar o konuda haklarını falan yiyemem dizi ile gerçekten çok güzel çeviriyorlar yani bence bitkisi en azından biraz nefes alsalar daha iyi olur yani bitirmek istemiyorlar ben olsam ben de bitirmem o kadar reyting kırıp halktan bu kadar istek alarak bitirmek istemezdim açıkçası.

0

tadında bırakmak en iyisi bence . 8 10 yıl nedir bir dizi de eski havası kalmıyor zaten benim fikrim. onlarda haklı o kadar yıl ne kadar yeni farklı bir senaryo çıkabilir ki . o yüzden zorlama oluyor bir yerden sonra senaryolar. o kadar etki altında bırakan dizi oldu hangisi o kadar yıl sürdü tabiki azda sürmesin ama ömürlükte olmasın tadı kaçmaya başlayınca ki zaten kendini belli eder final yapmalilar diye düşünüyorum.

0

uzun süredir ekranda olan arka sokaklar dizisi var mesela, senaristleri başarılı demek ki seviliyor izleniyor, aksiyon polisiye dizisi olduğu için senaryo yazmakta kolay oluyor diye düşünüyorum .