0

yani mail adresini fazla kullanan biri değilim. anca sadece ihtiyaç duyarsam o şekeri kullanıyorum diğer türlü kullanmıyorum gerek duymuyorum ama lazım olduğu durumlarda kullanırım. mesela arkadaşlarım mail adresinden de bazen bana ulaşır fotoğraf atmak için çünkü bazıları whatsapp falan kullanmıyor o şekil.

0

mail adresimi bildirim geldikce aciyorum kullaniyorum.

1

mail adresimi neredeyse her gün kullanıyorum özellikle birçok bankadan veya başka üye olduğum yerlerden sürekli olarak mailime bilgilendirme mesajları geliyor o yüzden her gün muhakkak girip mailimi kontrol ediyorum. ayrıca bir kuruma mail atmam gerektiğinde de fazlaca kullanıyorum. kullanmış olduğum bir ürün hakkında ya da bir kurumla alakalı bir şikayetim varsa mail üzerinden şikayetlerimizi belirtiyorum. bunun dışında da özellikle çalıştığım dönemde mail adresimi diğer çalışan arkadaşlarla dosya alışverişi yaparken çok fazla kullanıyordum.

0

mail adresim hiç boş durmuyor desem yeridir. sürekli her gün mail geliyor maillerle uğraşıyorum, farklı sitelerden farklı kişilerden reklam amaçlı olsun her gün nerde 5 ila 10 defa arası girip çıkıyorum rahatlıkla .