0

youtubeyi çok sık kullanan biriyim ve aynı zamanda youtube içerik üreticisiyim.artık yavaş yavaş televizyon sektörü kalkıyor ve yeni diziler youtube ve internet üzerinden yayınlanıyor ve ben şuna inanıyorum artık televizyon devri kalmayacak youtube ve internet devri herkesçe kullanılacak

0

bu siteyi keşfetmeden önce neredeyse her gün
bir kaç saatimi ayırırdım

0

er saat bası kılanıyorum mesala arasıtıma yaparken fromlar deil youtub kanalarından ogrenmesi daa mantıklı geliyor bana

0

genellikle youtube de sıkıldığını anlar olduğu anlarda hemen youtube girerim.

0

her gün kullanıyorum. çok seviyorum youtube dan eski filmler,diziler ,bir çok şeyi bulabiliyorum bazı youtuberleri takip ediyorum zayflama,patik örme,dua,sosyal deneyciler bir çok güzel şey var harika.

0

youtube'u eğitim videolar için kullanıyorum.kendimi geliştirmek için kullanıyorum.genellikle spor,sağlık,gezi içerikli videolar izlemeyi tercih ediyorum.

0

youtubeyi her zaman kullanırım.sıkça video izlerim.

0

genellikle film ve video izlemek çok kullanıyorum
. youtube de genellikle müge anlı ve bir zamanlar çukurova isimli programları izliyorm . hemen hemen her bölümünü kaçırmamaya özen gösteriyorum . gerçekten sizinde izlemenini tavsiye ederim ikiside çok güzel .

0

youtubeyi ben çok nadir kullanırım anca misafirlikte falan olursam kızım hiç durmazsa televizyon uzaktaysa çizgi film açarım o kadar. benim eşim çok çok fazla kullanıyor zaten mesleği beraberlik müşteri yoksa full youtubede yemek videoları izler genelde akşam da gelir evde kesin dener . enes batur falan izler komik seyler izleyip bana link atar o baya bağımlı gibi yani ama olsun hiç değilse kötü birsey yapmasindan iyidir diyorum.

0

youtube'dan kullanıyorum. çünkü bazen sevdim youtuberlar falan var. onları izliyorum ondan dolayı en çok kullandığım zaten youtube diğer sosyal medya falan kullanmıyorum. özellikle youtube'da şahangiller var izlemenizi tavsiye ederim. gerçekten de çok komik bir aile ondan dolayı zaten çok kullanıyorum youtube veya merak ettiğim videolar bilemedik kaçırdığım dizileri varsa youtube'dan tekrar izdiyorum.