0

artık fenerbahçe ile başakşehir'in elenmesiyle birlikte başarı yakalayabilecek tek takım galatasaray gözüküyor o da kupayı alacak zaten kanimca

0

türkiye kupasında başarılı olabilecek iki takım var biri istanbul'un avrupa yakasında bulunan sarı kırmızılı ekip galatasaray, diğeri ise istanbul'un anadolu yakasında bulunan sarı lacivertli ekip fenerbahçe'dir.bu iki takım türkiye kupası final maçında karşı karşıya geleceklerdir, bu yayıncı kuruluşun da zaten çok büyük hasılat kazancı demek ve resmen sezonun en büyük hasılatını elde etmiş olacak.fenerbahçe zaten lig'de havlu attı, türkiye kupası'nı kazanan da direkman otomatik olarak avrupa kupalarında mücadele edecek olmaları akıllarının bir ucunda olacaktır ve bu yüzden türkiye kupası'nı çok önemseyecek fenerbahçe, en azından taraftara bir parça kendilerini affettirmiş olacaklardır.avrupa kupalarında mücadele etmek büyük bir getiri olduğu için, fenerbahçe kupayı müzesine götürmek adına çok zorlayacak.

0

türkiye kupası bütün takımlar için çok önemlidir.

0

bu sene istediği performansı alırsalar şampiyon olmalarını bekliyorum.

0

türkiye kupası'nda birçok takımın önem verdiğini ve özellikle de anadolu takımları türkiye kupası'nda kazanabilmek için elinden geleni yaptıklarını görüyoruz. şu ana kadar fenerbahçe kulübü ligde istediği performans alamadığı için önümüzdeki sezon avrupa ligi'ne gidebilmesi için türkiye kupası'nda ilerlemesi gerekiyor. çünkü avrupa'da pek fazla iş yapamayacakları için büyük ihtimalle kısa süre içerisinde eleneceklerdir. o yüzden fenerbahçe'nin bu sene biraz daha türkiye kupası'nda atılması gerekiyor ve kazanması için elinden geleni yapması gerektiğini düşünüyorum. özellikle istanbul başakşehir kulübü türkiye kupası'nı bu sene büyük önem verdiğini ve büyük çıkış içerisinde olduğunu görüyoruz. büyük bir ihtimalle istanbul başakşehir kulübü türkiye kupası finali ne kadar ilerleyecek. fakat karşısındaki takım kuvvetli olacağını ve çok kolay bir maç geçmeyeceğini tahmin ediyorum. galatasaray takımı lige çok iyi başlasa da şu anda takım içerisinde sakatlıkların hala devam ediyor. galatasaray takımı fatih terim önderliğinde türkiye kupası'nı kazanabilmesi için elinden geleni yapacaktır. tabii ki şu andaki eşleşmeler belli olduğu için final yolunda ilerleyecek takımlar biraz kafamda belirlidir. finali ya da büyük ihtimalle istanbul başakşehir ve galatasaray takımı arasında geçeceğini tahmin ediyorum. özellikle anadolu takımları türkiye kupası'na önem verdiği için ellerinden geleni yapıyorlar ve başarı sağladıklarını da görüyoruz. ama türkiye kupası'nı kazanabilmeleri için ilk yarı dönem içerisinde çok iyi transferler yapmaları gerekiyor ve takımı tamamen kuvvetlendirme deli gerek. çünkü final yolunda oldukça büyük rakipler çıkacak ve onlara diyebilmek için daha yıldız oyuncular takım içerisinde bulunması gerektiğini düşünüyorum. uzun bir süreç geçirecekler ve ondan sonra toparlanmış bir şekilde karşımıza gelirseler anadolu takımları da oldukça başarılı sağlayacaklarını görebiliriz. inşallah bütün takımların daha iyi transfer yapmasını ve türkiye kupasını alabilmeleri için ellerinden geleni yapacaklarını tahmin ediyorum.

0

türkiye kupası'na başarı yakalayabilecek takımlardan biri istanbul başakşehir takımı dir