0

başakşehir kazanacağını düşünüyorum çünkü bu sene bu takım çok iyi.

0

umarım galatasaray olur her türlü engellemelere sakatlıklara cezalara rağmen.

0

bu sene şampiyon olmasını beklediğim takımlardan biri de istanbul başakşehir kulübüdür. çünkü teknik adamlar oldukça başarılı ve ilk yarı dönem içerisinde eksik olan bölgelere iyi transfer yapıldığı takdirde final yoluna görecekler ve şampiyon olacaklar. benim en değerli bulduğum teknik adamlardan biri fatih terim olduğunu ve galatasaray takımını çok iyi çalıştırdığını ilk yarı dönem içerisinde çok iyi transferler yaptığı takdirde onları da final maçında izleyeceğimizi tahmin ediyorum. inşallah final maçı çok heyecanlı geçer ve hak eden takımı kazanmasını çok isterim. özellikle derbi gibi görülen final maçları oldukça heyecanlı geçmesini izleyici ve seyirci bakımından oldukça ilgi görebilecek maç olduğunu görüyoruz. böyle maçlar türkiye'de oldukça takip edilen ve final maçı olduğu için herkesin ekran başında olacağını söyleyebiliriz. finalin adı bence istanbul başakşehir ve galatasaray iki takımı finalde görüyorum. kupayı kazanmasını beklediğim takımda istanbul başakşehir kulübüdür. durumunda bu cevaptan elde ettiğiniz kazancınız geri alınabilir.

0

bu yüzden hollandalı teknik adamın gitmesi çok iyi olduğunu düşünüyorum. şu anda fenerbahçe'nin başına ersun yanal gibi kaliteli bir teknik adam getirildiği için aslında çok şanslı olduklarını söyleyebiliriz. çünkü takımı tamamen tanıyan ve türkiye kupası'na odaklanan bir teknik adam olduğunu söyleyebilirim. bu sene fenerbahçe'nin avrupa kupalarına gidebilmesi için tek seçenek aslında türkiye kupası olduğunu hepimiz biliyoruz. bu yüzden fenerbahçe'nin bu sene final yılına kadar ilerleyeceğini ve kupayı almasını beklediğim takımlar arasında yer alıyor. bir diğer yandan en beğendiğim oyuncular arasında girebilecek kadroyu devre arasında kuracaklarını tahmin ediyorum. ilk yarı dönem transferi oldukça diğer takımlar için ve 4 büyükler için önem taşıdığını söyleyebiliriz. türkiye ligi'nin daha iyi gelişebilmesi için ve türkiye kupası'nda bazı takımların ön plana çıkması oldukça iyi olduğunu düşünüyorum. çünkü her sene artık aynı takımların şampiyon olmasından ve yeni yeni takımların artık çıkış içerisinde olması gerekiyor. çoğunlukla alt liglerdeki takımlar şu anda bir üst tura çıkamamıştır. çünkü kadroları tamamen yetersiz kalıyor ve karşılarındaki takımı kadrosu oldukça elverişli olduğu için bu mücadelede pek fazla iyi performans çıkaramıyorlar. tabii ki ilerleyen yıllarda üst turlara yeni yeni takımlar çıkacağını ve türkiye kupası'nın oldukça önemli bir şey olduğunu bütün takımların bilmesi gerektiğini düşünüyorum. türkiye kupası'nı geçen sene akhisarspor şampiyon olarak kazanmıştır. oldukça beğendiğin takım görünümü veriyordu final yoluna kadar. ama bu sezon istenilen performansı hiçbir zaman veremediklerini söyleyebiliriz.

0

türkiye kupası'na baktığımız zaman birçok takımın bu sene oldukça başarılı olduğunu söyleyebiliriz. fakat bazı takımlar oldukça ön plana çıkmış durumdadır. özellikle istanbul başakşehir kulübü oldukça bu sene çok başarılı bir şekilde ilerlediklerini ve şampiyonluk yolunda büyük adımlar attığını söylüyorum. genellikle anadolu takımları daha çok türkiye kupası'nı önem verdiklerini ve kadrolarını tamamen geliştirdiklerini görüyoruz. şu ana kadar bakıldığı zaman en beğendiğim anadolu takımlarından biri de istanbul başakşehir takımıdır. oldukça bu sene çok iyi kadro kurduklarını ve teknik adamları her zaman oyuncuların hangi hatalarını ve neleri doğru yaptıklarını çok iyi anlattığını düşünüyorum. özellikle istanbul başakşehir takımı kendi evindeki maçları çok iyi oynuyor ve taraftarının desteğini aldığı zaman daha da etkili oynadığını söyleyebiliriz. bu yüzden türkiye kupası'nı bu sene kazanacak takımlar arasında yer aldığını ve en azından final maçına kadar ilerleyeceğini düşünüyorum. beşiktaş kulübü zaten geçen sene ceza aldığı için ve maçlara çıkmama istediğini söylemişti. galatasaray kulübü'ne baktığımız zaman sezona çok iyi başladılar fakat şu anda sakatlıklar ile uğraştıklarını söyleyebiliriz. evindeki maçları kolay kolay kaybetmeyen galatasaray kulübü türkiye kupası'nı oldukça önem veren bir kulüptür. bu yüzden maçlarını kolay kolay kaybetmiyor ve evindeki maçlarda taraftarın desteğini aldığı zaman daha iyi yerlere gelebiliyor. fenerbahçe kulübü de bu sezon inişli çıkışlı bir şekilde karşımıza çıkmaktadır. hollandalı teknik adam ile başladılar ve şu anda takımdan ayrılmış durumdadır. çünkü takım içerisinde pek fazla enerji olmadığı için hep mağlubiyet ve puan kaybı yaşıyorlardı.