1

yolculuk yaparken özellikle yolculuğumuz süresi çok uzun sürecekse gece yolculuk yapmayı tercih ediyorum ancak aslında tercih ediyorum demek de çok doğru olmasa gerek birazcık da ailemle birlikte genelde yolculuğa çıktığım için gece yolculuk yapmaya mecbur bırakılıyorum da diyebiliriz. :)
eğer tek başıma bir yolculuğa çıkacaksam eğer ,gece yolculuklarında uyuyamadığım için gündüz en azından yolu görerek ve fazla sıkılmadan gitmeyi tercih edebilirim.

0

yolculuk yaparken gideceğim mesafe uzunsa geceleri yolculuk etmeyi tercih ederim eğer kısa en fazla 3-4 saatlik bir mesafe ise gündüz yolculuğunu tercih ederim

1

yolculuk yaparken eğer ki gideceğim yok uzun mesafe ise gece yolculuğunu tercih ederim. bu tercihimi belirleyen ise mevsim şartlarıdır. yazın gündüz yolculuğunu sevmiyorum. sıcak oluyor diye. ama mevsim kış ise gündüz yolculuğunu tercih edebilirim. etrafı seyrede seyrede gitmek de güzel olmalı zira. ama bir de gideceğiniz ile giden otobüs firmasının da gidiş saati önemli bazen isteseniz de gündüz araba olmuyor. misal; bodrum'a adapazarı'ndan gitmek istediğinizde gece araba var. gündüz yok. ya 22.00 ya da 23.00'da otobüs oluyor. ille de gündüz derseniz izmir arabasına binip aktarmalı gitmeniz lazım bu da tercih edilmiyor tabii ki.

0

yolculuk yaparken daha cok gece yolculugunu tercih ediyorum.

0

uzunsa geceyi tercih ederdim kısaysada gündüzü