1

yaramazlık yapan yumurcaklarla nasil baş edilir?

komşunun oğlu evi savaş alanina çevirdi:):):)

6 cevap
0

ben bugün baş edemedim yumurcakla:)pepe açtım youtubede 10 dk falan izledi sonra telefonu yere attı.top getirdim.hadi oyun oynayalım dedim ama nafile.bu seferde cama , televizyona artı.son olarak birlikte markate gidelim, hava alsın yumurcak dedim bu seferde marketteki reyonlara saldırdı. sizin anlayacağınız yumurcakla baş edemedim.:):)allah sabır versin yaramaz çocuğu olan annelere.bosuna dememisler anne hakkı ödenmez diye.

0

olmuyor her yolu demedim çıkamadığı yer yok

0

eline yiyecek içecek ver tv yi aç iyi bir çizgi film bul ve bitti

0

çocukalara fazla yüz vermeden onları birşeylerle korkutmadan onların her dediğini yapmayarak oyuncaklarını dağıtmasına kızarak baş edebilirsiniz.

0

sen benim oğlum da öyle çok yaramazsın ama hiçbir şey de yapamıyorum artık çok nazlı olmuş çok nazlı büyüttük herhalde ondan dolayı da olabilir. hani bakalım şurada bir iki üç yaşına gelsin terbiyeli olmayı öğreteceğiz benim oğlum evimin her yerinde puding yapıyor eve böyle su verdiğimde suyu döküyor ,kolayi döküyor, çay döküyor ne ne geliyorsa her şeye ve döküyor hiçbir şekilde ben mesela çocuğumu durduramıyorum ne yaptım çünkü 15 aylık genelde bir şey yapamıyoruz elimizden bir şey gelmiyor yapmaya çalışsam da anlamıyor 15 aylık çocuk nasıl anlasın adı üstünde yani daha çocuk çok küçük yani bu devrin çocukları bence hepsi böyle gibime geliyor. gerçekten de çok zor hele çocuk eğitimi kadar zor bir şey göremiyorum ben bu hayatta ben oğlumu nasıl böyle düzgün bir çocuk yapacağım hiç bilmiyorum çünkü çok yaramaz.

0

terbiye vererek,
onlara fazla yüz vermeyin ama sevin :d