0

baş ağrısı bir çok sebepten meydana gelebilir . özellikle migren hastaları bundan çok muzdariptir. migren rahatsızlığı olanların çok sık baş ağrısı çektiğini biliyorum . ayrıca bask ağrısı tansiyon rahatsızlıklarında da ortaya cikar . bunun yanında çok sıcakta kaldığınız zaman olabilir . başımızdan basınç oluşturur şiddetli ağrılara yol açabilir yüksek seste buna eşlik eder . dışarıda rüzgards dolastiysaniz buda baş ağrısı yapabilir .

0

duş almak yada bir agrı kesici icmek baş agrısını gecirir yada masaj yaparak gecirebilirsiniz

0

baş ağrısı günümüzde en çok görülen ağrılar dan bir tanesidir. genellikle insanlar başları şöyle ağrımaya başlıyor günlük hayatımızda biliyorsunuz teknolojik aletleri oldukça gelişmekte ama bazı insanların işi tamamen teknolojik aletlerle yani bilgisayar, telefonlar, tabletler gibi genelde böyleydi böyle bir genelleme yapmadım ama şunu söylemek isterim. bir insan bilgisayara telefonun başında çok geçerse ya da yüksek sesli bir ortamda çalışırsa muhtemelen baş ağrısı oluyor, baş ağrısında geçiminin sebeplerinden ise bir tanesin güzelce dinlenmektir ve eve geldiniz ya da bulunduğunuz ortam müsait ise hafif kestirip uyumanız yeterli olabilir. ya da çalışmanız lazım bir ağrı kesici ile bu durumu geçirebilirsiniz ama ben telefondan bilgisayara en çok vakit geçiren insanlardan bir tanesiyim ama benim de ara sıra başım çok ağrıdı da oluyor, bir anda bir sancı bir yana insan pek hayata bakış açısı nerdeyse değişiyor yani baş ağrısı öyle bir araya giriyor ben genelde bir şey anlattım yöntemleri kullanıyorum. direkt başım ağrıdığı zaman bir ülkü bana direkt ilaçmış gibi geliyor ya da uyumak istemediğim zamanlar bir ağrı kesici hapı ile bu ağrı dindirmeye çalışıyorum ya da çok şiddetli bir ağrınız varsa ya da her gün çok sık bir baş ağrısı oluyorsa, en yakın hastaneye gitmeyi de fayda vardır çünkü kafanıza tümör gibi bir ağrılar olabilir. onun için erken tedavi fayda vardır ama baş ağrıları genellikle insanların çok gürültülü bir ortam ya da teknolojik aletler tarafından görülmekte bunlar dindirmek için bu tür yolları izlemeniz gerekmektedir. benim görüşüme fikir düşüncelerim tamamen bu.

0

baş ağrısı ağrı kesici hap alarak geçebilir.

1

duş almak ,ağrı kesici ilaçlar kullanmak baş ağrısı geçirmek için kullanılan yöntemlerdir.

0

baş ağrısına bol su içmek masaj yapmak gözleri kapatıp dinlenmek ve karanlıkta olmak iyi gelir en kesin çözüm ağrı kesicidir

0

zencefiili ballı çay nane yağı iyi gelebilir. alnınıza sürebilirsiniz

0

ellerde ve ayaklarda bazı noktalar vardır bu noktalara masaj yapılabilir kafanın ön tarafında saçı en üstten başladığı sağ ve sol yönlerinden ovuşturarak geçirebilme ihtimali vardır bu yöntemler işe yaramaz ise iyi gelen kokular vardır bunları koklayıp rahatlayabilirisniz hiç biri olmadı ise en son ağrı kesici deneyebilirsiniz

0

şuan benim de başıma çok ağrıyor. masaj yapabilirsiniz , uzanıp dinlenebilirsiniz , yada en güzeli ağrı kesici içmek . parol , novalgin tavsiye edebilirim.