0

evde hayvan besledim. en çokta kedi besledim. üniversitede 2 kedim vardı. ondan öncesinde de kedi beslemiştim ailemin yanında. hatta ara sıra sokak kedilerini evimde misafir ettiğim bile oluyor. özellikle kışın kar yağdığı zamanlar misafir etmekten oldukça keyif alıyorum. bunun dışında muhabbet kuşu ve balık beslemişliğim de var.

0

evet çoxukken bir kedimiz vardı gerçekten tüm aile bireylerine çok bağlıydı okula giderken sürekli peşime takılırdı ondan kurtulana kadar bazen geç kalırdım okula. bir gün aniden ortadan kayboldu çok aradık ama bulamadık muhtemelen çalışmıştır

0

daha önce çiftlikte yaşıyordum ve inek tavuk ve köpek besliyordum eğer sayılıyorsa

0

hayir daha önce evimde hiç hayvan beslemedim. beslemeyi çok istedim ancak ev halkı evde hayvan beslemeye karşı oldukları için bende onlara uymak zorundayım ve sırf bu durumdan ötürü evimde hayvan besleyemiyorum. keşke yazın olmasa bile kışın evimde herhangi bir sokak hayvanını besleyip ona yuva olabilsem de dışarıda soğukta üşümeseler ama elimden gelen tek şey sokakta onlara yiyecek bir şeyler vermek. kendi evime çıktığım zaman eğer eşim olacak olan kişi de izin verirse evimde hayvan beslemek isterim.

0

ben eskiden evde kedi beslemiştim. çoğu insan hayvanları evde beslemeyi tercih ediyorlar. bu da ne kadar güzel birşey olduğunu gösteriyor. özellikle bir süre sonra sizlere alışıyorlar sizde ona alışıyorsunuz. çok güzel bir duygu olduğunu söyleyebilirim.