0

oncelıkle karsımdakı ınsanın gıyımıne kusamına dıkkat ederım bu benım yanıma gelırken bana duydugu saygıyı ıfade eder eger duzensız geldıyse benım ıcın degıl oylesıne gelmıs gıbı hıssederım ve bu benı kotu etkıler daha sonra konusma tarzına bu bana ne kadar deger verdıgının bır gostergesıdır kımsenın benımle asker arkdasım gıbı konusmasını ıstemem sahsen daha sonra sohbetıne benım yasam tarzımlar onun yasam tarzının ortak ve farklı yonlerıne dıkkat ederım kı bu en onemlısı gıydıgı kıyafet yada hesabı onun odemesı hıc onenmlı degıldır duzenlı olsun duzgun konussun yasam kosullarımızda uyuyorsa devamı gelır zaten onemlı olan parası degıl karakterı ve kısılıgıdır .

0

ilk buluşmadan en derine dikkat edilir dişlerine dikkat edilir duruşuna asaletine giyimine kuşamına her şeyden önce ahlakı güzel olmalı

0

ilk buluşma benim için çok önemlidir. bana olan davranışları ve konuşma sekline çok önem gesteririm. onun bilgi seviyesini ve düşüncelerini ögrenmek için sorular sorarım. birde giyimine nasıl özen gösterdiği benim için çok önemlidir. ilk buluşmada ben bunlara dikkat ederim

0

benim bir insan da görmek istemediğim tek şey cimri olmasıdır ve ilk buluşmada da bunun olup olmadığını öğrenmeye çalışıyorum. çok savurgan ve para yemeyi seven bir insan olduğumdan falan değil bu. sadece cimri insanlara tahammülüm yok o kadar. tabii bunu anlayana kadar da baktığım şeyler var. özellikle kişisel temizlik konusunda çok titizim. bu yüzden saçın, dişlerin ve özellikle tırnakların temiz olup olmadığını mutlaka kontrol ediyorum. ayrıca konuştuğum kişinin ben bir şeyler anlatırken başka şeylerle ilgilenmesine sinir olurum beni dinliyor mu yada bana bir şeyler anlatırken beni ne kadar ciddiye alıyor ona bakarım. giyim konusu da önemli noktalardan bir tanesi çünkü insanın zevkini belli ediyor. marka falan olmasına gerek yok sadece önce temiz olsun ve mümkünse uyumlu olsun. garsona sipariş verirken nasıl bir tavırla yapıyor bunu diye bakarım yine karakterini ele veren önemli ipuçlarını bulabilirsiniz buradan da. yani çok detaycı bir insanım daha doğrusu mükemmelliyetçi bir yapım var diyebiliriz buna.

0

hareketlerinin hepsini süzerim ve sahte kişilik mi taşıyor yoksa gerçekten samimi olarak normalde de böyle mi davranıyor diye hareketlerini analiz etmeye çalışırım.

0

hal ve hareketlerine bakarım.
konuşmasına bakarım.
güleç bir insan mı yoksa ruhsuz bir insan olduğuna bakarım.