0

her erkek aldatmaz erkeğin karakterine de bağlı tabi .hiç bir kadın aldatilmahi istemez

0

karısını seven sevgilisini seven aldatmaz her erkek aldatmaz kimi erkeklerde aldatmaz çünki kabiliyet yoktur beceremez zaten elinde kini zor bulmus yenisini nasıl bulsun. tabi karaktersiz erkeklerde var kaçamak yapmayı sevenler eldeki in kıymetini bilmeyenler sonra koca bir sıfırla ortada kalanlar

1

her erkek aldatır diye bir şey yoktur erkek aldatıyorsa o kendi karaktersizliği dir ya da evde huzur bulamadığı için evde sürekli geçimsizlik olduğu için ve hayatından memnun olmadığı için gözü dışarıda olur. gözü dışarıda olan erkek de zaten kendini hiç adamdan sayılmazsın bana göre ne olursa olsun eğer hayatını biriyle birleştirmek istediğin zaman en azından üç kere düşünmeliyiz o kişiyle hayatım olabilir mi mutlu olabilir miyim ondan sonra karar vermesi gerekir sonradan gözü dışarıda olup aldatmak hiç hoş bir şey değil ama yani her erkek de aynı değil bazı erkekler evde ne kadar huzurlu olsada yine güzel dışarıda olabiliyor.

1

bir erkeğin aldatması tamamen kendi karaktersizligi ve iman eksikliğinden kaynaklanır. çünkü içinde allah korkusu olan erkek kula karşı cesur olması gerektiğini bilir. neymiş efendim kadın bakımsızmış, ilgisizmis bilmem ne. ancak aldatan yahut aldatmaya meyilli erkeğin kendini kandırmak için kuracağı bir cümle bu. çünkü eşinin yahut partnerinin hareketlerinden rahatsız olan çok sıkılan adam gibi adam alıp karşısına konuşup sorunlarını paylaşır ve çözüm yolu yoksa düzenini bozmayi neticesi yemeyen korkaklar gibi bahanelere sığınıp şerefsizce aldatmak yerine adam gibi geçer karşısına gerekçelerini anlatarak boşanır yahut ayrılır. yani bir erkeğin aldatması kadınına bağlı falan değildir. ayrılmayi bi tarafı yemeyen düzenini bozmak istemeyen otursun oturduğu yerde kimse de kusura bakmasin. kimse kimsenin hayatında zorla yer kaplamıyor. gönlü olmayan çeksin gitsin. kahpelik zorla değil. kısaca her erkek aldatmaz. imansiz, karakteri zayıf, korkak erkek aldatır.

-1

aslında bu kadına bağlıdır kadının erkeğe karşı takındığı tavırlara bağlıdır
erkeği çok sıkar veya çok boş bırakmak bunlar kötü sonla sonuçlanır
erkeğinin isteklerini göz ardı etmek ona karşı bencilce davranmak bunlar
kişiler arasında büyük sıkıntılara yol açar bunun en büyük sorumlusu bence kadındır sonuçta bir kadın erkeğini rezil eder vezir de eder bunu siz seçin

0

her erkek aldatmaz bence. seviyorsa neden aldatsın ki. bazen insanlar diyor ya aldatır bu bence çok saçma bir genelleme ve sadece erkeklerde aldatmaz. aldatan bir sürü kadın da var. kimse aldatılmayı hak etmiyor öncelikle bunu bilmek gerekir. aldatmak gerçekten çok acımasız karşındakinde bıraktığı yaralar çok acı olabiliyor. sevmiyorsan ayrıl yani. toplumun bu algıyı atlatması gerekiyor bence. aldatır deyip de bir kenara sıvışmak çok kolay önemli olan bu durumun yanlış olduğunu kabul etmek ve bu yanlışa düşmemek.

0

hayır her erkek aldatmaz. aldatmak biraz karakter meselesidir. zaten içinde varsa bir insanın başka insanlara gitmek kadın da olsa erkek de olsa onu er geç yapar. her erkek aldatır diyerek düşünmemek lazım. babalarımızı ele alalım en basitinden. benim babam adam gibi adamdır. aldatmanın a'sını bilmez. bu yüzden her erkek aldatmaz. he tabi bir de yetiştirmeden kaynaklanıyor. sen erkeksin yaparsın. aman oğlum sen yap, kızım senin koruman gereken namusun var. erkeğin de namusu var. ama tabi biz daha bir şeyleri anlamaya başladığı andan itibaren öyle göstermediğimiz için onlarda yanlış büyüyorlar doğal olarak.

0

her erkek aldatmaz erkek olmaan gevşek olan değişik olan sıkılan aldatır.zaten ilişkiye başlamadan öncea bunu erkeğin hal ve hareketlerinden anlamanız gerekiyor.yoksa ileride çoluk çocuk karışınca aldattttığını anlayınca herşey altüst olur.eğerki sizinle hemen vlenmeyi istiyorsa kabul etmeyin ilk önce belirli bir zaman geçirin ve geçirdiğiniz zaman içerisinde erkeğin hal ve hareketlerini düşüncünce tarzını netleştirin kafanızda bir rapor yapın.

0

her erkek aldatmaz. karısını seven aldatmaz. aldatanlar, ya sevmiyordur yada soğumuştur. sevgisini canlı tutam hiç bir erkek aldatmaz diye düşünüyorum.