0

o kişiylen yakınlığıma göre değişir mesela yen itanıştıgım biriyse veya eskiden tanıdıgım fakat yakın olmadıgım biriyse orda daha cok dinleyici olurum cok konuşmamaya çalışır canım istemez nedeninide bilmiyorum cok garip bir olay fakat o kişi sevdiğim biriyse veya sevdiğim bir yakınımsa orda çoğunlukla konuşurum ama genede karşımdaki kişinin konuşmasına engel olmamaya çalışırm çünkü bence karşındaki kişinin sözünü kesmek veya onu dinlemeyip sadece kendi konuştuklarını dinletmek cok saygısız ve gereksiz bir şey bu tür kişileri görünce çok sinir oluyorum ondan dolayıda kendimde dikkat ederim bu tür şeylere ve boş yapmamaya da dikkat ederim çünkü bu sefer karşıdaki kişinin de hevesi kaçar veya direk konuyu değiştirir

0

sohbet yaparken . genelde konuşurum ama büyünsem , kücüksem dinlerim bildiğim konuda konuşur ,bilmediğim yerde susarım sohbet etmek güzedir. ama soybetbetyin kişi adam sailor yoksa olmaz .

1

sohbet yaparken genel anlamda dinlemede kalırım. çok konuşan biri değilim. daha çok dinlemeyi ve gerektiğinde konuşmayı tercih ederim.

1

bulunduğum ortama göre değişir. sevdiğim insanlarla berabersem konuşan olurum daha çok. ama mesafeli olduğum kişilerinde bulunduğu bir ortam ise, gerektiği zaman söz alırım. çoğunlukla dinleyen olmayı tercih ederim o süreçte.

0

her ikisi de olmam aslinda.
bu konuda esit davranmaya calisirim elimden geldigi kadar.
karsida kine de soz hakki vermek isterim,bende konusmak isterim.