1

asıl amacım internetten para kazanmak. bunu yazarak yapmak da keyif veriyor elbette. daha öncede makale yazarlığı denedim ama hiç bir makalemi kabul ettiremedim. zaten kabul edilse bile miktar çok düşüktü ve ödeme talebi için onlarca makale yazmam gerekiyordu. burada yazarak kazanmanın en sade yolunu buldum ve çok memnunum.

0

hem para kazanmak hem vakit geçirmek vede bilgi sahibi olmak için kullanıyorum.

1

ben para kazanmak için başladım ama hem soru sorunca hemde cevaplayınca eğleniyorum. çünkü sanki dertleşmiş gibi hissediyorum. bu da benim hoşuma gidiyor.

0

tabiki para kazanmak için başladım ve gittikçe zevkli bir hale geldi özellikle yarışmanın olması beni çok hırslandırdı. umarım herşey gonlumce olur .

1

sohbet için daha renkli ve gerçekçi sitelerde takılmak daha mantikli olurdu fakat ben sosyal medya kullanmıyorum internet üzerinden yapılan sohbetlerden de pek haz etmem gerçek hayatta yeterince sohbet edecek hatta son zamanlarda oğlumdan vakit ayıramadığım için gönül koyan arkadaşlarım dururken burda sohbete ayıracak vaktim yok. zaten tüm zamanımı oğluma ondan kalanı evime harcıyorum o arada da elimde telefon geziyor burda bir paket bez parası olsun çıkarmak için neticede boş duranı allah sevmez. zaten çocuk olmasa paso çalışıyor olacaktım muhtemelen böyle bir sitenin de varlığını dahi bilmeyerek.

0

tabi ki de her şey para için nokta net ne sohbeti

2

ben sadece para kazanmak için kullanıyorum. kimseyle sohbet etmeye niyetli değilim. bazen bir takım sorunlardan ötürü yazsam da sohbet olarak bunları düşünmüyorum.

1

hem para hemde vakit geçirmek amacı ile kullanıyorum.