0

eğer sorumani bedava olsaydı burada olacağımı pek zannetmiyorum çünkü öğrenciyim ve paraya ihtiyacım var o yüzden buradayım

0

herşey para demek deyil burada bilgi sahibi oluyoruz

0

sorumania benim burada yaptıklarımın karşılığını parasal olarak ödemeseydi , dürüst olmak gerekirse burada bu kadar vakit geçirmezdim , bu sitenin de varlığından haberim olmazdı.

1

bu kadar aktif olamazdım tabi. sosyal medyayı genellikle video ve haber takip etmek için kullandığımdan ilk tercihim olmazdı. ama ilgimi çekerdi sorular.

0

yani bilgi içerikli bir site olduğu için girer bilgi alış verişi yapar çıkardim. uzun saatler kalmazdim tabi.kazanç faktörü bizi bu sitede aktiflestiriyor.maddi sıkıntısı olan yazarlar bir nebze rahatlamak için ter döküyor, emek veriyor. kazancı olmasaydı elbette onlarda bu kadar mücadele etmezdi.

0

yani şu anki kadar aktif olmazdım hatta bir süre sonra tamamen bırakabilirdim bilmiyorum ama şu anki düşüncem devam ederim gibi

0

sorumani her hangi bir ucret vermeseydi sitenin %50 si cok rahat bir sekilde siteyi terk ederdi.ama yine de ben bi sure daha dururdum buada:))