0

tabiki açar herşey paraya bakıyor olan hazır sipariş veriyor olmayan kuru ekmeğe talim ediyor bir yere gideceksin yiyeceksin gezeceksin kıyafet alacaksın özel hastaneye gideceksin ev araba alacaksın ev masrafları herşey para demektir para her kapıyı açmaza neden herkes 40 50 yıl çalışıyor ek iş yapıyor daha fazla kazanıp daha çok harcasın diye... paranın açamayacağı kapı yok bana göre...

0

para bence çoğu kapıyı açar para para para...

0

paranın açmadığı kapı yok şuan, para her kapıyı açar. para ile aşkı satın alabilirsin, çok lüks bir ev, en iyi arabaları satın alabilirsin, lüks kıyafetler herşeyi satın alabilirsin hatta dost bile satın alabilirsin ama sadece bir şeyi satın alamazsın adamlık adamlığın fiyatı yok zaten karakterini para uğruna satan adam hiç bir zaman adam olamamıştır.

0

her kapıyı açmaz mesela sağlık konusunda sağlığa ne kadar para harcasanizda bos yani hicbirsekilde elde edemezsiniz.

1

günümüzde bana göre para bir çok kapıyı açar üstelik hemen açar. çünkü günümüzün ençok değer verilen materyali paradır. para için dünya savaşları çıkmaktadır. para için insanlar birbirini yemektedir. bundan dolayı para günümüzde kapıları ardına kadar açar.

0

para hayatımız için çok önemli olduğunu söyleyebiliriz. fakat her kapıyı açtığını söyleyemeyiz. özellikle sağlık konusunda ne kadar paranız olursa olsun sağlığınız yoksa para ile bunu halledemezseniz.

0

para bana gore her kapiyi acmaz,bunun bilincinde birisiyimdir.